Wybacz ale pisałem to do vinniego. Nie przypominam sobie, żeby w poście do Ciebie była choć jedna osobista wycieczka.
Zestawienie powiadasz, zobacz sobie mojego gracza:
(4845518) jak on ma się do twojego zestawienia, a i uwierz mi lub nie, ale od czasu jak mam Moritza jadę treningiem dla jednej pozycji i Sławek łapie ogony, zresztą w licznych kadrach mamy bardziej skrajne przekroczenie proporcji które wkleiłeś.
Na koniec dwie refleksje:
Refleksja numer 1: w żadnym ze swoich wpisów nie odniosłeś się do tego co napisałem w pierwszym swoim wpisie - czasu, na serio nawet jeśli w pewnym momencie przestaniemy trenować skille "robiące" pensje uzyskamy wyższy poziom niż w twojej propozycji. Trening zwalnia przez wiek uwierz mi.
Refleksja numer 2: przykład JW, wiesz co ja bym z nim zrobił gdybym miał go w farmie? Podczas ME cały czas bym trenował jego skille podkoszowe, dbając o formę, a po sezonie zwolnił, skoro przekroczył pułap opłacalności to użyjmy go ostatni raz i za sezon (o ile awansujemy na MŚ w co wątpię) albo dwa odpalmy w ten sposób kolejnych, świeżych podkoszowych nam nie zabraknie, a może gdzieś tam przy 3-4 cyklu BBcy wprowadzą zmiany które pozwolą utrzymać ich w żywych klubach.