για τις μεταγραφες που λες ..σιγα το θεμα σιγα μην δεν βρισκεις αλλον παικτη αν εχεις τα λεφτα ... αλλα και εδω η φαρμα αυτη που ενδιαφερεται μονο για την εθνικη πρεπει να προστατεψει το προιον της ... πχ αφου εσυ δεν προπονεις θα τον εκαιγες τον παικτη ..τσαμπα θα πηγαινε ο κοπος να τον φτασουν σε σημειο να αξιζει τοσα λεφτα που λες...
Φάρμες υπάρχαν και σε άλλες χώρες και ανακαλύφθηκαν!Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο!Το ότι εδώ στην Ελλάδα δεν το μάθαμε δεν σημαίνει ότι δεν έχει γίνει κιόλας!'Οπως και οι άλλοι στις άλλες χώρες δεν ξέρουν τι έχει γίνει εδώ!
παιδια το θεμα εχει κουράσει. ΟΙ gm και οι ιδιοκτήτες αυτο το θεωρούν παραβίαση των κανόνων, εγω εκανα απλα αναφορα και τιποτα αλλο αυτοι μετα απο καιρο έκριναν πως ειναι όντως παραβίαση και αποβλήθηκαν ομάδες... αν ειναι κατι λαθος καντε έφεση και εσεις στο e-mail δεν εχω να σας πω τίποτα άλλο... Δεν ειμαι gm απαντάω με οτι καταλαβαίνω!!Εχω κανει και αναφορα για κατι αλλο στους gm με στοιχεία το οποίο ερευνούν... αν αποδειχτεί και αυτο ή αποδειχτεί οποιαδήποτε αναφορα φταει αυτος που την έκανε??? και εσυ εχεις κανει και αρκετοί λογικα...
Τότε η χειρότερη μονάδα στον Έβρο ήταν το 534 ΜΚΤΠ στον Πέπλο.