מעבר לאיזו ליגה מדובר תקציב גם יכול להשתנות מאוד בהתאם לגיל השחקנים שתבחר ולמשכורות שלהם. אתה יכול לקחת אליפות בליגה 3 עם תקציב מאוד נמוך לקניית שחקנים אבל אז כל השחקנים יהיו מאוד מבוגרים ויש סיכוי שגם תפסיד כסף כל שבוע כי המשכורות שלהם גבוהות.
אני יודע שלא שאלת את זה אבל לדעתי הכיוון צריך להיות אחר. צריך להגדיל את האולם עד 21 אלף מקסימום ותמיד למקסם את הרווחים ממנו על ידי שינוי מחירים בהתאם למצב הקבוצה, ניצחונות במשחקי טלוויזיה, ניצחונות מול יריבה מושבעת ולפני משחקי בית. הנושא הכלכלי הוא הכי חשוב במשחק למען התקדמות בליגות. במקביל צריך לעבוד על אימון שחקנים צעירים בעלי פוטנציאל כדי שיניבו רווח עתידי נאה או יובילו את הקבוצה כשהגיעו לפוטנציאל.
לדעתי עדיף לקנות שחקנים איכותיים במשכורות נמוכות שעולים הרבה כי לרוב הערך שלהם בשוק לא משתנה ואפילו עולה ובמקביל אתה מקבל מהם תפוקה נהדרת וחוסך כסף.
מקווה שהכל מובן ולא חפרתי... התשובה שלי היא כללית ולא קשורה לקבוצה האישית שלך ולדרך בה אתה בונה את הקבוצה.
אגב, אם אתה רוצה לדעת כמה עולה לקחת אליפות פשוט תסתכל על היסטוריית ההעברות של סגל שחקנים שלקח אליפות. אם תכנס לקבוצה שלי תראה שסגל השחקנים המרכזי שלי נקנה במחירים הבאים: 5.2+2+2+1.6+2.8+4+0.5+0.6
סה"כ 18-19 מיליון בערך שבוזבזו במשך תקופה ארוכה ולא במיידי. המחירים גבוהים בגלל עליית המחירים בשוק, איכות השחקנים והגיל היחסית נמוך של השחקנים ששניים מהם עדיין בגיל אימונים. אני מחפש לעשות עוד החלפה אחת של אחד השחקנים ואני מקווה מאוד בעונות הקרובות לקחת אליפות בליגת העל. אגב, במקביל אני מאוד מקווה להישאר במאזן חיובי כל שבוע, כדי שאוכל לחזק את הקבוצה שלי בעתיד.
Last edited by GM-Arbelon at 1/8/2016 4:47:37 PM