A koltseghatekonysag szerintem az en fo mottom. 8-as blokk IR, DH es BD szinten nem szamit tul sokat a koltsegekbe, annal inkabb a vedekezesbe. A tavalyi bajnoki cimem utan irtam egy eleg hosszu posztot. A csapatom teljesen egyedien 2 pontos tamadasra volt kitalalva es brutal jo vedekezesre, igen-igen alacsony koltsegvetesu csapattal.
A meccsmotor klub szinten es valogatott szinten is ugyanaz.
Ha visszanezed a csapatom 50% felett dobtam a 2 pontost egesz szezonban, BD, ECS es C ponton 60% felett.
Kb mindenkit levedekeztem koszonhetoen a relativ magas blokknak minden poszton.
Tamadasban a magas minimum 16-17 technika es labdavezetes miatt allandoan 1v1 eztek a jatekosaim alig dobaltak tempot, ez is kulcs.
Nyilvan neked/nektek azt sem kell magyarazni hogy IR es DH poszton nyertem meg a 2 pontossal a legtobb meccset, mert ott 90% ban nincs jo belso vedo. Meg mindig azt hiszik az emberek hogy a 2 pontos tamadas az csak benti kosarakat jelent, noha a valosag hogy DH es IR ben szinte lathatatlanul szedtem szet mindenkit, meccsenkent 15-20 pontot dobalva, millio faultot kiharcolva.
Ettol fuggetlenul segitek amiben tudok, meg ha mas a nezetetek is.
Teljes csapatujjaepites van, tehat kezdek edzeni is ujra. 1-2 rutinos jatekost megtartok, veluk lehet bent tudok maradni I-ben, ha nem akkor nagy bumm kiesek...majd feljutok ujra:)
Mostantol nekem a kovetkezo minimum 5-6 szezonra csak koltseghatekonysag es edzes van tervben.
Sz.