to czy był zawyżony czy nie ocenia już ktoś inny na górze, a nie ja ;) mi to rybka czy Cię ukażą czy nie, wg mnie był mocno zawyżony i to zgłosiłem, bo mam takie prawo...grajek kogoś innego (ten z Hongkongu) mnie akurat niewiele interesuje i nie wiem czemu tak uparcie szukasz jakiegoś wytłumaczenia...jest wiele zawyżonych transferów, nie tylko ten Twój...tamtych nie widziałem, zresztą po co miałbym wyszukiwać takowych i je zgłaszać, ja nie mam z tego żadnej satysfakcji ;)
twój przykład mam na swoim podwórku, grajka widziałem, cena wydaje mi się bardzo zawyżona, więc sobie zgłosiłem...twoje tłumaczenia i rady o ekonomii jakoś specjalnie mnie nie interesują, ekonomia ekonomią, a rynek BB to już inna sprawa...pewnie tendencje cen na TLu się zmieniają, ale obserwując obecną uważam, że dostałeś dużo za dużo i tyle...teraz inni starający o awans mogą czuć się pokrzywdzeni, jak też Ci którzy mają naprawdę fajnych grajków, napracowali się przy nich niesamowicie, a dostaną cenę zbliżoną do Twojego przeciętniaka.
nie zasłaniaj się cenami, czy innymi przykładami grajków, bo mi tego nie musisz mówić...wiadomo tonący chwyta się wszystkiego ;)
ps. coś masz krótką pamięć do tych skilli, jakbym ja sprzedał "takiego wielkiego gwiazdora" wartego 2 bańki to z pewnością bym go doskonale znał ;) tym bardziej taki wielki ekonom jak ty powinien mieć dobrą pamięć do cyferek :)
Huanito jak Ty wszystko dobrze wiesz i wogole mistrzem gry powinienes zostac :P (a barrosa skilów dokladnie nie pamietam nie robie sobie zdjec ze swoimi zawodnikami :P)
nigdy nie twierdziłem, że mam we wszystkim rację, przedstawiam tylko mój pkt widzenia, nie każę Ci przecież się z tym zgadzać...to Ty tak uparcie próbujesz mnie zdyskredytować, nie wiem czemu...możesz się z tym zgodzić, albo i nie jeśli masz odmienne zdanie...ale czemu od razu na mnie naskakiwać...widocznie nie masz nic sensownego do powiedzenia, skoro musisz kogoś zdyskredytować, zamiast podważyć czymś sensownym jego poglądy...a może boisz się tego, że mam po prostu rację, stąd taka agresywna postawa w moim kierunku ;)
Last edited by Huanito at 2/7/2013 1:42:47 PM