Nem hiszem, hogy attól fognak megoldódni a gondok, hogy beírjátok, hogy jobb játékosokat kéne edzeni,
Nem tudom, mi lehet a gond, nem értem a reakciót az írásomra. Nem írtam, hogy jobb játékosokat kell edzeni, azt írtam
más játékosokat kell edzeni. Tényleg nem értem, ezen mi a nem érthető. Azért írtam Ciminek, hogy döntse/ük el mi legyen az a
más irány, mert ez láthatóan szar. Erre jött a reakció amit gilával meg mindenki mással már tényleg 10x átkaratéztatok. Nem akarok belemenni 11x-e is. A véleményed azóta se változott, megértettem. Az írásomból egyértelműen kivehető amúgy, hogy nem fizetés növeléssel akarom a
másságot elérni, hanem valami más megoldással. Ha értetted volna amit írok, akkor kb az a téma, hogy szerintem a fagyi jó a banánnal, te meg azt mondod okés okés, de a banán a fagyival még jobb. Legyen igazad. Tényleg jobb a te ötleted a jobb. Nekem mind1 hogy ragozod, a lényeg legyen benne banán meg fagyi is.
Olyan csapathoz hasonlítjuk magunkat, akit megvertünk és akiket sehol nem jegyeznek? Nem kéne ennyire fent hordanunk az orrunkat. Azért azt tegyük már hozzá a korrektség miatt, hogy ez a "sehol nem jegyzett csapat" egált játszott velünk úgy, hogy erősebb hozzáállással mentünk. Konkrétan nem gyengébbek, mint mi, sőt. Pont ezért példálóztam velük. Szlovákokhoz hasonlítani magunkat szerintem még erősebb dolog. Fényévekre vagyunk mi attól.

Hasonlítsuk magunkat egy gyengébb csapathoz? Mi ebbe a jó? Nem értem. Tudom eltúlzott példa jön újra, de szerintem hasonlítsuk magunkat a Bahamákhoz, és akkor cefetül jók vagyunk minden téren, gond egy szál se! Azért a szlovákokat hoztam fel példának, mert pár szezonnal ezelőtt talán mögöttünk voltak, most meg világ elit. Ugyan onnan indultak kb ahol most mi állunk. Jobb példa, mint azokkal példálózni, akik szezonok óta próbálják a mi szintünket elérni. Ez egy meccs volt, de látható azért, nekünk a lehetőségeink és a keretünk azért az övékénél jóval erősebb, csak forma gondok vannak+sérülések!
Fizulimitről én egy szót sem szóltam, sőt hozzátettem, kellenek magas fizetésűek is.
Jelenleg nincs magas fizetésű a keretbe adott poszton, így akkor nem értem a problémát. Vagy neked egy 150k-s kinti vagy egy 200k-s benti magas fizetésű?
Egyelőre talán próbáljuk a saját szintünket magabiztosan lenyomni (most még ez sem megy egyelőre), aztán majd lehet beszélgetni a szlovákok, csehek, lengyelek szintjéről.
A svédek tudtommal sose voltak a mi szintünk. Eddig mindig a kötelező kategória volt. Azért született az irományom, mert észrevettem, hogy lassan már ez lesz a mi szintünk. Jó reggelt

!
Azt, hogy miben tartom jó példának a svéd válogatottat, szerintem egyértelműen leírtam.
Ebben tartod jó példának!
A svéd csapat szerintem remek példa arra, hogy eltartható játékosokkal is lehet eredményt elérni
Eltartható játékosaik vannak (ez tény és igazad van), és ezekkel is lehet eredményt elérni. Az ő esetükbe 2-3 nyert tétmeccs egy szezonba, és a vigaszágin a selejtezőbe búcsúznak, ez az eredménye az eltartható csapatuknak. Ha ezt már eredménynek tartjuk, akkor Cimi ebbe a szezonba már most eredményes ezzel a csapattal, 2 nyert tétmeccsünk már most van ergo nincs itt probléma. Ha ez a cél, nagyon jók vagyunk, a csapat jó része itthon játszik és eltartható, és van már nyert meccsünk ebbe a szezonba. Hova lehet még fejlődni innen?
Bocs a sok cinizmusért, de tényleg nem értek egy két dolgot annak ellenére, hogy hidd el tényleg értem amit írsz és ahova ki akarsz lyukadni, és semmi gondom vele.
Last edited by JoeBlack at 1/14/2014 1:39:31 PM