BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Szócséplés és agymenés

Szócséplés és agymenés

Set priority
Show messages by
This Post:
00
254065.422 in reply to 254065.414
Date: 3/27/2014 2:46:21 PM
Overall Posts Rated:
350350
Melyik tettemmel?

1) nyitok egy új kinti fórumot megszűnt helyett
2) Jó szándékú kritikával segítek dominak ha esetleg tárgyi tévedést követett el.
3) elzavarom magam körül a a nemzetromboló egyéneket

This Post:
00
254065.423 in reply to 254065.422
Date: 3/27/2014 3:02:12 PM
Overall Posts Rated:
310310
" Jó szándékú kritikával" - ha neked ez a jó szándékú, velem sose legyél rendes

" ha esetleg" - nem, te mindig

"elzavarom magam körül a a nemzetromboló egyéneket" - nem is tudom, ki fikázta le mostanában az eddigi legjobb eredményünk megismétlését, semmibe véve a siker elérése érdekében dolgozó 15-20 ember (stábtagok, nevelők, szurkolók) munkáját

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.424 in reply to 254065.419
Date: 3/27/2014 3:58:48 PM
Overall Posts Rated:
350350
Megint ferdítesz. Egy-egy szezont vetek össze: 17. vs 25, de azt is megemlíttem csendben, hogy a MÁSIK évben (idén) még a nyomorék grúzok is megvertek az olasz+francián kívül.
Egy sorozatból is meg lehet ítélni. A szarból (16. idény),mint mondtam még az atyaúristen se tudott volna csodát tenni! Így domi sem, meg te sem, meg Jézus Krisztus sem.
Hogy ért volna el többet a 24. idényben, mint én a 16.-ban?
Ő ki se jutott az EB-re... én meg igen (akárhogy volt is mákkal vagy anélkül)

A minden időket nehéz objektíven megítélni lehet, hogy az enyém volt, de az is lehet, hogy valamikor Ennn keze alatt volt egy atomgyenge csapatunk. Nem tudom objektíven kijelenteni, de "egyik leggyengébb"-nek megfelel mindkét csapat (enyém 16. idény vs domi 24. idény).
A "mihez képest" is lehet facsarni jobbra-balra te is ezt teszed úgyhogy minimum egálban vagyunk e téren. Tény: több meccsből könnyebb jobb %-ot kihozni.
De írtam: ezt letojom, mert az a lényeg ki tud DÖNTŐ csatát megnyerni.
Nekem van egy az fix, dominak ha csak a 25. idényt vesszük górcső alá nincs egy sem.
(És csak ezt nézzük, mert így fair a az összemérés: vigaszági vs vigaszági)

Bahama, Málta, Tunézia mind világ alja kategória, akikkel én nyomtam ott volt kigyűjtve tegnap fentebb, hogy 40-50-60. helyes csapatok. Meg hát egy akkori Uruguay simán verné a tavalyi/mindenkori Máltát, egy Szingapúr Bahamát. Ha ezt nem érted, akkor semmi érvet nem fogsz megérteni. Ég és föld az én és domi vigaszági selejtezős sorozata közt.
Hiszen nnemhiába nem tudtunk hibátlan mérleggel max ts-t elérni , pont az ellenfelek erőssége okán.. dominak ez megadatott, talán csak a görög volt komolyabb riválisa. Nekem meg legalább 4 húzós meccsem volt. Ez így vili?
Sőt még a pontdifik is mutatják az igazam! Az, hogy Máltát megvertük "50-60-70" ponttal mutatja a gyengéjük, még Uruguay, Szingapúr, Anglia ellen vért kellett húgyozni egy 20-25 pontos erdményért is. Többet nehezen lehetett volna kihozni a meccsekből max 2-3 + pontot.
A szlovákokat TS HÁTRÁNYBÓL IDEGENBEN is vertem. Azt gondolom ennél nagyobb bravúr nem kell még ha az ellenfél "csak" 18-20. a listán (amit amúgy magasból letojok, semmit se számít, mert pl egy 48-50. is lehet adott évben erősebb a valós rangjánál)

Adott időben azok a szted szarabb értékelések is az erősek közé sorolódttak a többi alja csapathoz mérten. Még átkozódtunk is, h minden erősebb "alját" kifogtunk vagyis a legjobb leggyengébbeket.
De azt ismétlem, hogy felfogd: minden addigi idők legjobb perui és andorrai csapatát fogtuk ki, sőt Anglia adta a játékban azóta is No1 legerősebb u21 centerét, Austin személyében, aki 170k volt 21 évesen. Ezt azóta sem döntötték meg.

Mi volt húzás: amikor bevállaltam Kanada ellen 8 induló ts-ről a lazát tudva, h motsolnak.
8 ts és nem 10-11,mint dominak megadatott hasonló időszakban a tornán.
És az volt még húzás: győztes csapaton ne változtass se taktikában, se felállásban (de még pechünk is volt bőven pl Gedó 3 hetes sérülésével ) Tavaly hány sérülés volt meghatározó játékosnál?

Mi volt az idei elvárás? Ezt komolyan egy szurkolótól kérded?
Az, hogy nyerjen minden meccset. Nálam ez volt az elvárás szurkolóként, de már az 1. meccsen megdőlt. ld grúzok... Én a magam 17. szezonos csapatával ezt is teljesítttem önmagam és közösség felé!
Az meg, hogy most a stáb mit gondolt kérdeztem csak semmilyen konkrét válsz nem jött...
Kb annyi, h "nyerünk, amit tudunk és meglátjuk mire jó."
Ez egy hablaty, ez csak egy ködös mellébeszélés.
Tényeket mondjanak és ne etessék a népet, főleg ne köpjék arcon a pofátlan füllentéssekkel.
Nem teljesített túl semmit domi. Ha esetleg most döntőt játsszunk, talán erőn felüli..talán...

This Post:
00
254065.425 in reply to 254065.424
Date: 3/27/2014 4:00:07 PM
Overall Posts Rated:
350350
A bajnoki táblát (is) félreérerted.. Csak hasonlatként mondtam: ha én egy u21 válogatottal késsel a torkomon (mert nyomás az volt 100 millió hektóbar) el tudom érni a 100% idényt, akkor ezt bárki "röhögve" képes megtenni klubszinten is.. Ja, hogy alig akad rá példa??? hmm hmmm... Na, ez amit a nehézségéről mondtam!
Se u21-ben, se klubnál nem könnyű 100% idényt futni.
(Vegyük alapként, hogy egy erős u21 kvázi 2. liga teteje klubnak felel meg)

Oké, te nevelsz elfogadom én is nevelek csak 16 szezon után szabadon, minden kötöttség nélkül.Mert azt tudod, hogy "összevissza" nem lehet edzeni u21 esélyest, mármint ha túl sok kieget akarsz adni a főskillek kárára. Én most nem főskillre hajtok, hanem kiegekre.
Ezért is kértem u21 szinten hasznosnak itélt kieg edzős esélyest, de nem tudtatok érdemben mutatni olyat, hogy ez vagy az tuti az lesz, ha kap pl 3/4-egész szezon kieget. Ezért nem is dobtam ki potyára egy centet sem.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 3/27/2014 4:10:24 PM

This Post:
00
254065.426 in reply to 254065.423
Date: 3/27/2014 4:15:09 PM
Overall Posts Rated:
350350
De, mindig RENDES leszek, azzá neveltek

Ki fikázott most? Éna mindenkori domi hibákat fikáztam mindig is: pl 13 bv-s center, 10 passzos ir, bentragadt 5-6 pontok tavaly Bahamák stb ellen, elrontott zóna (grúzok), nem motsoltzunk (bolgárok), amikor kellett volna...

Ha ezek nem hibák szted, akkor baj van a szemeddel. Segítek látni, jó lesz?

This Post:
00
254065.427 in reply to 254065.424
Date: 3/27/2014 4:36:01 PM
Overall Posts Rated:
310310
Ühüm, tehát "csendben megemlíted" a másik szezont. Olyan csendben, hogy az akkori vereségeket használod érvnek egy tök más szezonban. Nos akkor én is csak "csendben megemlítem" a te másik szezonodat. A "nyomorék grúzok" a szezon első meccsén dupla hozzáállás előnnyel vertek meg épphogycsak. Mit kellett volna csinálni? Normálozni? Akkor alacsonyabb ts lett volna egész szezonban, nem lett volna meg sem a lett, sem a lengyel meccs. Az tetszett volna? Nekem inkább ez tetszik, Domi tökéletesen döntött, meg is van az eredménye.
Hogy ért volna el többet? Te mondtad, hogy semmi más nem számít, csak a győzelem, vagy vereség. Add össze szépen, hogy hány győzelmed és vereséged volt neked és mennyi Dominak. Ja, hogy te több meccset játszottál, ezért több a vereség? Hát te mondtad, több meccsből könnyebb jobb százalékot hozni, nemde? Még ebben a hsz-edben is benne van:
Tény: több meccsből könnyebb jobb %-ot kihozni.
Akkor miért nem lett jobb százalékod?
Bravo, megint kiválasztottad az egyetlen dolgot, amivel félremagyarázgatva a saját igazadat bizonygatod. Csak egy szezont nézzünk, ne nézzük a körülményeket, ugye? Én meg igenis nézem a körülményeket, mert pont te hoztad fel, hogy neked az "atomerős" Szingapúrt, Uruguayt és Svédországot kellett megverned. Az meg már tiszta vicc, hogy már Andorrát is nehéz ellenfélnek állítod be. Amúgy melyik meccsek voltak azok, ahol olyan erős csapatokkal kellett játszanunk, hogy nem tudtál ts-t építeni? Szlovénia talán? Ott miért is mentünk erősebb hozzáállással?
Elmondom még egyszer: a világ (pillanatnyilag) legjobb 24 csapata a vb-n szerepelt. Aki ebbe nem fért be, az ment a vigaszágira. Na mármost a te selejtezőbeli ellenfeleid (sorrendben Moldova, Szlovénia, Uruguay, Svédország, Anglia, Peru, Andorra, Szingapúr) közül összesen kettő jutott be egyáltalán a vigaszági legjobb 32 csapata közé! Abból is Szingapúr a 30. helyen. Magyarul 6 olyan csapattal játszottál, akik nemhogy a legjobb 24-be, de még az utána következő 32-be sem kerültek be. Aki bejutott, azok is a 24 legjobbon kívül a 19. és 30. helyen jutottak be (a valóságban ez ugye 43. és 54. helyet jelenti). Ezek a te "atomerős" ellenfeleid. Minden erősebb "alját" kifogtunk? Mutasd már meg, kik voltak a gyengébb "alják", akik még ezeket a négyes értékeléseket sem hozták. Jó, Angliának volt egy darab normális embere. És mire mentek vele? Egy ember nem nyer semmit. Ők konkrétan szintén nem jutottak be még a legjobb 24 után következő 32-be sem. Ennyire "jó" csapatuk volt.
Tehát azt csináltad, hogy nem csináltál semmit? Szerintem is. Kaptál egy csapatot, amivel nem lehetett bukni. Ezt teljesítetted. Domi meg olyan eredményeket ért el (olaszok megelőzése, lengyelek megverése), amire szerintem még nem is volt példa a magyar U21 történelmében. "Talán" erőn felüli lenne EB-döntőbe kerülni? No comment. Nem teljesített túl semmit Domi? Tehát a lengyeleket leverni teljesen reális elvárás? Olaszokat megelőzni a csoportban reális elvárás? Akkor kezdheted az összes eddigi kapitányt savazni, magadat is beleértve.
Elvárás volt minden meccset nyerni? Minek? Mire jó az? Éppenséggel nyerhettük volna a csoportban az összes meccset, aztán mehettünk volna a franciák helyére a második körbe 4-es ts-sel. Nézd meg mire mentek. Lehet, hogy te jobban örültél volna egy 0-5-ös második körnek, én jobban örülök az elődöntőbe kerülésnek.
Hogy nem ment semmilyen válasz neked a stábtól, azt magadnak köszönheted. Érdekes módon rajtad kívül mindenki megkapott minden információt, amit kért. Furcsa, mi?

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.428 in reply to 254065.425
Date: 3/27/2014 4:48:48 PM
Overall Posts Rated:
310310
Volt már 22-0-ás szezonom, tudom, mit beszélek. Az meg, hogy a bajnokságot egy másodvonalbeli válogatott tornához hasonlítod enyhén szólva is nevetséges.
Aham, tehát te most nem főskillre hajtasz, hanem kiegre, mert egy u21-est nem lehet összevissza edzeni. És mégis kit edzel te most u21-re, megmondanád? Kit nevelsz nagyválogatottnak? Senkit? Na akkor erről ennyit.
Más sem kapott olyat, amlyet kértél, és amilyen nem is nagyon volt soha a magyar draftok történetében. Mégis edzenek. Na vajon ők hogy csinálják? Gondolod, az idei korosztály csupa olyanból jött össze, mint amilyet te leírtál? Ennél jóval egyszerűbb a szitu. Lusta vagy edzeni, vagy önző, ezt nem tudom. De hogy takarózzál valamivel, "felajánlottad", hogy egy csupa hetes skilles, hipermultis, 218+ centis legendát edzenél. Tudván, hogy ilyen draft még sosem született. Nagy ígéret volt. Tudod mit? Ha valaki kiedz egy 20 tempós, 20 passzos, 20bv-s, 18 pattanós centert 25 éves korára, megveszem 30 millióért és eltartom 35 éves koráig, megígérem. Kb annyira reális ígéret, mint a tiéd.

És te nem a hibákat említetted, te belekötöttél mindenbe. Emlékeztesselek?
Választás után elkezdtél ajvékolni, hogy "sosem látott mélységben" van az u21 népszerűsége, mert - természetes módon - visszaállt 50%-ra a népszerűség, ahogy ez egyébként minden választás után is előfordul.
Kritizáltad a franciák elleni meccset és te magad mondtad, hogy szívesebben látnád, ha normál-mots lett volna, ezzel ugyanoda kerülve, csak alacsonyabb ts-sel. Na ennyire vagy te "szurkoló", ennyire szeretnéd, hogy jó eredményt érjünk el. Meg azért is sírtál, hogy miért nem a másik csoportba kerültünk (ahova amúgy is csak mots-szal kerülhettünk volna). Nézd már meg, mit értek el ott a franciák. Az jobban tetszett volna?

Don't feed the troll
This Post:
11
254065.429 in reply to 254065.428
Date: 3/27/2014 5:05:00 PM
Májköldzsordön
II.1
Overall Posts Rated:
175175
Second Team:
Babszinyúl
Nem lehetne ezt valahogy befejezni/befejeztetni?

HUNGARY!
From: Domi

This Post:
22
254065.430 in reply to 254065.429
Date: 3/27/2014 5:07:45 PM
Füred Celtics
III.12
Overall Posts Rated:
155155
Sajnos el kezdtem ismét beleolvasni ebbe a fórumba, és még ugy is hogy egy játékos beírásait próbálom kerülni többször megakadt a szemem.
Fórumszabályzatból idézek:

-Azokra a felhasználókra, akik nem tartják be a szabályzatot, büntetést szabunk ki. Ilyen lehet a pl. a ban. A fórum egy nagyon fontos része a közösség kialakulásának, ezért a büntetéseket tényleg komolyan vesszük, így mindenkit ugyanolyan szigorúan büntetünk. Ez az intézkedés arra jó, hogy tisztán tartsuk a fórumot, és ne legyen durva beszéd és még sorolhatnám. Remélem együtt létre tudunk hozni egy ütőképes magyar BuzzerBeater közösséget!

-A menedzsereknek mindig figyelembe kell venniük, hogy tetteikkel minden egyes alkalommal tiszteletet tanúsítsanak a közösség más tagjai felé.

-Rasszista támadás vagy személyeskedés; egy adott nemzet vagy vallás elleni támadás
(hogy pontosan mi is a személyeskedéshttp://gepeskonyv.btk.elte.hu/adatok/Altalanos%20bolcsesz... )

-Hasztalan vagy bosszantó hozzászólások. Ez magában foglalja az egyszótagú válaszokat, trollingolást(*) és spammelést.

kérdezem én hogy meddig kell ezt még folytatni?
tisztában vagyok vele hogy ez a fórum miért jött létre, de sztem mindennek van határa.

This Post:
11
254065.431 in reply to 254065.429
Date: 3/27/2014 5:36:48 PM
Overall Posts Rated:
310310
(Dominak is szól)
No ha ekkora a társadalmi igény, akkor én abbahagyom. Viszont ha azt hiszitek, hogy Gila is abbahagyja, akkor naivak vagytok (úgyis meglátjátok pár héten belül). Én mindenesetre befejeztem itt, felőlem azt irkál, amit akar. Szerintem ettől függetlenül jó ötlet volt ez a topik, mert legalább át lehetett ide terelni a máshova nem illő beszélgetéseket és nem a kérdés és csevegőt, vagy a válogatott topikokat szennyeztük. További jó fórumozást mindenkinek.

Gila: hát akkor innentől fórumon sem kommunikálok veled. Szépen kérlek, pm-ben és e-mailben se keress semmilyen ügyben. Köszi és további jó játékot.

Don't feed the troll
This Post:
11
254065.432 in reply to 254065.420
Date: 3/28/2014 2:59:46 AM
Overall Posts Rated:
411411
Közösségromboló?

Igen.

Egyfelől igazad van, másik részről meg összehozza a közösséget egy dologban. Valamiben egyetért lassan minden fórumozó, és ez már haladás!

Advertisement