To poznám: "Dajte mi ruky na zem, ja už domov dôjdem":D
Tak, podľa mňa ako vy, rovnako aj LaciKE spravil kus roboty, ktorá sa odrazila aj na výkonoch v tomto turnaji. Ty si do MS ani nemal možnosť zasiahnuť a my sme doplatili na slabé skilly hráčov a tiež aj na počiatočné minimálne skúsenosti. No výkony v tejto fáze myslím presvedčili mnoho manažérov, aby vás volili... Teda v prípade, že chcete zase kandidovať. Tentokrát by som ale pre srandu volil Adama, ak by som mal možnosť. Pre neznalých by to mohlo byť mätúce a čakali by zmenu štýlu... Mohol by to byť zaujímavý psychologický ťah....
Ja stále uvažujem, či kandidovať, alebo nie. Moju plnú podporu má LaciKE a myslím, že je aj favorit volieb. Sú ale otázne dve veci. Počet kandidátov a počet voličov. Pokiaľ bude nízky počet oboch skupín, tak je LaciKE neohroziteľný. Ale nedá sa nič povedať na 100%. Ja osobne neviem, čo sa stane najbližšie dve sezóny a uvažujem, či budem mať dostatok času na repre. BB sa rozvíja, možno budú potrebovať GMko a neviem či by som to zvládal potom pôlnohodnotne. Vieme tiež, že sa o sezónu (zrejme) chystá uzrieť svetlo sveta U20 a to bude robota na preklad, tiež sa objaví veľa novýc vecí. Dnes som od rána prekladal asi 70tagov na federácie. Ako som písal, ešte musím veeeeeľa uvažovať....
Jedno je ale isté... cez prázdniny som na Slovensku a mám voľno a net aj v práci, takže prvú sezónu by problém nebol:)