Ma kako da uzivam u 300k plate, a nas ljudina nista ne zna sem da uhvati loptu pod kosem i da zakuca. Ipak ja u timu nemam individualce i vise volim timsku igru. Ovako nece imati ko Grki da baci loptu, sve ce ovaj Siledzija sam
Bravo Dumba.Meni predstoji analiza (na prvi pogled, prilicno cudna utakmica), i da se spremim za subotnju utakmicu.
Jbte, tek sada vides da dzukac ima i Solanu i Cobeta u timu! :))))))Fale mu jos samo BanKiMun, Baraka Oboma, Sheki i Mendela! :)))))
Jbt pa veceras je bilo finale)))Nazalost nisam gledao utakmicu da mogu da dam tacnu procenu... ali ovako odokativno, Samurajko ne brini, to je tipican sindrom domaceg terena koji Dumbarajko i EX imaju u ovoj igri bas izrazenSledece 2 je tvoj... a ovu si trebao da odigras opusteno, sad je on u prednosti
Jel i sledeće sezone hejtujemo ozija=?? Da znam da se spremim xD
Jbt pa veceras je bilo finale :))))Nazalost nisam gledao utakmicu da mogu da dam tacnu procenu... ali ovako odokativno, Samurajko ne brini, to je tipican sindrom domaceg terena koji Dumbarajko i EX imaju u ovoj igri bas izrazen :)Sledece 2 je tvoj... a ovu si trebao da odigras opusteno, sad je on u prednosti :P
Jel i sledeće sezone hejtujemo ozija=?? Da znam da se spremim xDWelcome to the club ;)@Dumbarajko:Kako bilo koji poznavalac igre moze to znati ako mu neko od vas dvojice ne kaze?