Właściciel: *Bulbazaur Legend*Pensja (tygodniowo): $ 4 236Rola: Podawacz ręczników(BuzzerBeta) DMI: 0Wiek: 19Wzrost: 6'8" / 203 cmPotencjał: gwiazda Stan formy: porządnyRzut z wyskoku: słaby Zasięg rzutu: porządnyObr. na dystansie: porządny Kozłowanie: przeciętnyWejście pod kosz: tragiczny Podania: tragicznyRzut z bliska: przeciętny Obr. pod koszem: przeciętnyZbieranie: niezdarny Blokowanie: porządnyKondycja: tragiczny Rzuty osobiste: przeciętny Doświadczenie: okropnyBędzie się nadawał?
nie wiem jak skautom ale mnie się podoba :)Józef Krych (25350478) Power ForwardPensja (tygodniowo): $ 5 283 Rola: Podawacz ręczników(BuzzerBeta) DMI: 0 Wiek: 18 Wzrost: 6'5" / 196 cm Potencjał: supergwiazda Stan formy: porządnyRzut z wyskoku: porządny Zasięg rzutu: żałosnyObr. na dystansie: przeciętny Kozłowanie: porządnyWejście pod kosz: przeciętny Podania: słabyRzut z bliska: przeciętny Obr. pod koszem: porządnyZbieranie: porządny Blokowanie: tragicznyKondycja: niezdarny Rzuty osobiste: porządny Doświadczenie: okropny PLanowany trening na sezon 20ID - koło 6/7 treningówtygodnie z 2 meczami RBreszta ISJak skaut ma jakies propozycje to czekam na info :) chociaz mam jeszcze 2 do treningu wiec diametralnie planów na pewno nie zmienie ;)Trener lvl 6 - nie planuje schodzić niżej