OK értem, akkor itt a félreértés. Mert ugye nem ezt tartom járható útnak, hogy a mostanit eddzük tovább, hanem az új generációt már úgy edzeni, ahogy az neki/ünk jó lenne. Szóval elvileg azt tartom jobb megoldásnak, ha a skill összeállítást rendezzük át, és nem a fizetéseket növeljük. Ezért kértem meg Cimit, hogy gondolkozzon el, miből kéne neki több, és miből akar elengedni. ha neki 20-as kv-s emberek meg 20-as bv-s emberek kellenek megoldható, de akkor legyen csak 16 a 2 pontos és 18 a tempó és csak 16 mondjuk az 1:1 skillek. Most csak írtam valamit, nem biztos, hogy ez a jó! Legyen egy szoba vagy mit tudom én mi, ahol a kompetensebb játékosok komoly eszmecserét folytatnak arról, ezt az egészet hogy lehetne fizu/skillbe összehozni. Pl. egyértelműen látható, hogy 18-19-es bv és 17-es pattanó alatt szerintem nem center a center. Lehet pityukagézabácsi meg azt mondja szerinte 19-es 2 pontos alatt nem center egy center, és neki elég a 15 pattanó és 16 bv! meg kell nézni, hogy azok a felhasználók akik véleményére mondjuk Cimi a legjobban ad, mit javasolnak neki és miért! Ez az ő feladata, de el kell kezdeni, nincs több időnk a semmittevéssel tölteni. Haladni kell, mert jövőre már elver minket egy ilyen svéd csapat is.