хубаво, но аз предпочитам да чета на български, не ми се занимава с английските тъпотии ...шедюли, рустъри, економита и ала-бала.... за какво ми ги даваш тия английските примери като аз ти давам български? или трябва постоянно да ходя да сверявам всичко на английски щото от преводите не стават ясни нещата?!
освен това тая част с телевизионните права бих я схванал по-лесно, чак толкова тъп не съм дори така да изглеждам ;) да не говоря, че се хващаш избирателно за определена част от мнението ми, а пропускаш друга .....а също така и че те подозирам в отношение спрямо мен формирано в друга игра и други форуми :))) поне така изглежда от начина ти на отговор, но както и да е ..принципно не ми е проблем :Р
Ако играчите ви изкарват по-малко от тази обща сума, то и минималната заплата ще бъде намалена.
- Обясни ми това какво значи като много знаеш!!! Ама така преведено на български, а не аз да цитирам на български пък ти да ми цитираш на английски.... Дори Ла-Сингх каза по-горе, че наистина не стават много ясни нещата така написани и че вероятно има някаква грешка :) лично аз бих искал нещата да са по-разбираеми за всеки потребител ......но явно това да го обяснявам на хора с 10 години стаж в играта няма да стане ....вие сте наясно с праговете и с всякакви тънкости и подробности и си мислите, че така написано се разбира нещо от един сравнително нов потребител.... ами не се разбира така написано!!! можех да разбера и без да задавам въпроси като мине 17.02 и почна да наблюдавам какво става със заплатите.... но ми се искаше да знам предварително какво точно ще стане, а не след дъжд качулка да ми се изясни :)
така ....относно цитата дето пак съм ти пуснал! пише за някаква "обща сума" и за някаква "минимална заплата" .....като влезна в страницата Финанси пише с точност "Долен Праг на Заплатите на Играчите" - т.е. в ръководството изобщо не се споменава реално къде да гледам в страницата Финанси!!! не пише нищо за никакъв праг!!! а аз очаквам там да ми се изясни точно за този праг!!!
със сигурност трябва нещо да се преправи по българското ръкодовство в тази му част .....аз дадох пример в предното си мнение, но като искате преведете си го по-буквално и дървено като включите "долен праг на заплатите" в обяснението, че поне да има шанс да се разбере за какво става дума...