sad rekose na dnevniku da je briLJantan pravilnije nego briLIJantan ;-) ja se izvinjavam sto je na moju sugestiju promenjena pravilnija rec
pa, nisi morao. koliko sam skontao obe verzije su pravilne, a meni ova "moja" ipak mnogo bolje zvuci... al koga briga za mene :pi, izvinjavam se, nikada vise ni jednu gresku necu prijaviti :p
Popaje i Jarley pogledajte ovu temu (140186.1) pa ako ste raspolozeni u slobodno vreme da je prevedete...mislim da su informacije upotrebljive...
Bille, ja sam radije za to da iz te teme "povadimo" samo postove koji u kojima je nesto sti ne moze da se nadje u game manual sekcijama. Ako budemo krenuli sve da zvacemo bice mnoooogo posla a nema potrebe jer vec postoji nekakvo uputstvo.
Bille, ja sam radije za to da iz te teme "povadimo" samo postove koji u kojima je nesto sti ne moze da se nadje u game manual sekcijama. Ako budemo krenuli sve da zvacemo bice mnoooogo posla a nema potrebe jer vec postoji nekakvo uputstvo.Slažem se sa tim. Povadićemo sve što je bolje objašnjeno nego u game manual-u, ili čega tamo nema.