To mi je najveća nebuloza u ovoj igrici...tjedna dizanja plaća trenerima...Naprimjer, ti si ovog platio 700k i sa time ušparao 20k tjedno...Ako podjelimo 700k sa 20k, razvidno je da se ta transakcija isplati nakon 35 tjedana !!!Što u prenesenom značenju govori o totalnoj neisplativosti, jer za 35 tjedana će ovaj trener imati približno istu plaću kao i ovaj što si ga otpustio.Poanta ovog elaborata je u zaključku...Više se isplati kupiti trenera sa plaćom u razmaku od 25-30k za 100-200k, nego kupiti trenera ovako skupo...Istina je da dobijaš 20k više tjednog prihoda...ali si ostao bez 700k gotovine...a gotovina je uvjek bolja od kredita...P.S. Financijaš sam po struci, pa vas molim da mi nikaj ne zamjerite...
jugoplastika za sva vremena : KK JugoplastikaIzgleda da se bezvremenska Juga predala za ovu sezonu, ako ne dovedu neko jače pojačanje da nadomjeste ova dva mladca što su prodali, utakmica ide bez problema na stranu Dikca... dugave : ZG-NomadsEh...koliko god mi teško bilo priznat...Dugave su puno jača ekipa od moje, domaći teren mi ovdje neće puno pomoći, tako da druga ekipa ide unutra sa izmješanim pozicijama za treniranje sekundarnih...Epilog je nažalost pad na treću poziciju u lizi... Jadranka Kosor : kk maksimir-pastela Jadranka je u naletu...tak da bu to vjerojatno pobjeda bez problema... Philly Soul : CRVENI YORKHahaha...izrazito vanjski orjentirana ekipa protiv izrazito unutarnje...ovo bu drama...Ali stavljam tip na Zolu zbog većeg enta i domaćeg terena.
ko će iskomentirat slijedeće kolo mislim da je nomad na redu, jel tak dikac mora on
Doktora 3, trenera 5...Samo doktor smanjuje ozljedu, ali samo u početku...Znači moj se igrač ozljedio na 5 tjedana...imam doktora 3...što znači da se vraća za oko 2 tjedna...To mi je jedina logika...
ko će iskomentirat slijedeće kolo mislim da je nomad na redu, jel tak dikac mora oneto preduhitrio te nomad brzo je sve lijepo iskomentirao, svaka čast nomade)
meni je to sa ozlijedama jako interesantno , ak se sjećaš onu sezonu kad si ti ušao u drugu ligu ja sam imao i po 3 odjednom ozlijeđena igraća, i imao sam doktora 3, poslije toga sam kupio doktora 5 i evo već dvije sezone i pol mi se nije ozlijedio ni jedan igrać, sad neznam jel tu ulogu ima doktor ili to kaj stalno igram laganicu i stalno rotiram igraće. Ali ipak u dvije i pol sezone ni jedna ozlijeda je lijep prosjek. doktor mi je trenutna sanacija ozlijeda ilev 5 , e da za vrijeme utakmica mi znaju igraći pocrveniti kao da su ozlijeđeni ali nakon tekme nema ozlijeda, to me malo zbunjuje