Továbbra is kérdem, akkor honnan tudod, hogy a 2:3 jobb lett volna? Találgatsz.
Ahogy te is találgatsz!
Fogalmad sincs b. vegyesről mégis azt preferálod TÉTMECCSEN.
Igen tudjuk. Pontosan tudjuk, hogy a 2:3 rosszul reagál a 2 pontos ellen és a gyorspasszos taktika ellen. Miért válasszak egy olyan védekezést, amiről biztosan tudjuk, hogy rosszul reagál olyan támadások ellen, amit 75% hogy jön. Továbbra is kérdezem tőled, te tényleg olyan taktikát választottál volna, amivel a 20% esélyünket 5%-ra csökkented? Miért jó ez? Erre válaszolj kérlek.
ELŐBB írtam: töröknek
két opciója volt 2 p vagy h közel! Majd barom lett volna gyp-zni, hogy elsz@rja az esélyét!
:D Ugye ezt te se gondolod komolyan. Miért zárná ki a kettő egymást? Nem centerekből nevelték a hátvédeket. Mást nem is reagálok erre az über hülyeségre.
Mi ki tudtunk két pólusú csapatot edzeni? Nem!! Ők sem, mert azt igazolták volna két-három kinti játékkal. A világbajnok is csak benti speces csapatra összpontosít. De utóbbi az kőkemény, azért nőnek világ fölé!
Majd ha valaki sok futással/ rng-vel nyer vébét, csak akkor nem zárja ki egymást a két támadópólus. Addig csak benti játék dominál hülyék lesznek arra edzéshelyet, csapatokat pocsékolni. Nekünk is miért kell dh-át edzetni, ha még tisztességes benti csapatra sem futja, ami totálisan vigaszági vb favorit? Ezt kérdeztem múltkor is! Minek olyanba energiát fektetni, ami nem működik?
Ha 2:3-at választok, 2/14 helyett dobtak volna 6/14-et mondjuk. Az ir-jük nem 3/14-et vállal, és a dobóhátvédjük aki amúgy is meccset nyert nekik nem 18-at hanem 26-ot dobott volna!
A 2-3-as fikcióid azok nem tények!
Találgatsz te is, fejezd be a sárdobálást!
Pattanóhoz:
Azért, mert megnéztem a pattanó átlagukat statisztikailag. Igaz sosem volt túl acélos ellenfelük 1-2 meccset leszámítva, de azokon is vagy +10 pattanót hoztak. Ellenünk még többet konkrétan +19-et!!!! Ez botrányosan sok.
Ha 2-3- akkor ez a felére csökkenthető lett volna és minimum 8-10 pont a javunkra. nem -27 a vége, hanem mondjuk -17
Fejezd be a gyp-zést a török bolond lett volna az menni ellenünk.
Különben miért nem azt (gyp) jött a valóságban??
Erre felelj, miér nem gyp-zett. Csak kifogásnak használod a 2-3 ellen.
1. Te tudod előre, hogy milyen taktikánál mi fog történni pontosan? Egyik taktikánál se tudod pontosan sohasem. Amennyire tudod, hogy mi történik 2:3-nál, ugyan annyira tudom, hogy mit vártam a belső vegyestől. Buta vagy, ha azt hiszed nulla infóm volt a belső vegyessel kapcsolatban. Nem egyszer próbáltam már és sokat beszéltünk róla amikor bevezették. A meccs előtt több meccset is megnéztem ahol használták 2 pontos ellen.
2. Idézd már kérlek hol jelentettem be azt, hogy ezt fogok játszani? Én egy kérdést intéztem a közösség felé, nem pedig bejelentettem.
3. Tisztázzuk azt azért le, a 2:3 ugyan olyan hazárdjáték lett volna. Egy esetben nem mondhatod, hogy hazárdjáték, és az a 1:1
Ha olyan okos vagy b. vegyessel kapcsolatban, akkor miért kérted a közösségtől a segítséget? Ha prof vagy, akkor a saját szakálladra mész és nem kérdezősködsz! Nem tudtál te semmit sem az egészről,
kértem, hogy vázold fel a működését.
Nem írtál konkrétumot, hogy pl az ir kit fog s miért, hogy a bd mit csinál és benti emberek??? Buta vagy a témában!
Mondjatok valamit (bármi infót) a b. vegyesről, ez nekem azt jelenti, h SEMMI INFÓD az egészről! Semmi, de semmi fogalmad sincs róla!
1-1-meg hogyan kerül az asztalra? Most 2-3vs b. vegyesről beszélünk! egyetértettünk, hogy NEM 1-1 kellett.
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 1/12/2015 9:28:36 AM