якщо чесно, то після останнього матчу думав, що наш тренер якось краще і детальніше проаналізує програну гру ,а не все спіхне на "наш потолок". тому і написав пост, який трохи оживив форум) як кажуть, что у трезвого на уме, то у пьяного на языке :)
тепер конкретно по твоєму посту.
1. я не є профі-тренером, ніде про таке не писав і ніколи себе таким не вважав.
2. ну, по-перше, для того, щоб вигравати, не обовязково грати саме цими гравцями. є ж інші, можливо старічки, яких чомусь уже списано з складу НЗ. той же Філіпенко, можливо Костюк, навряд чи Гуртовий. та все ж треба знати їх дропи. тому тут на 100% стверджувати не буду. є молоді: Лазаренко, Діденко, Клічко. хоча знов таки, тут треба знати скіли і людині, яка не знає скіли всіх гравців, важко щось стверджувати все на 100%.
по-друге, і Чорногорія, і особливо Норвегія давали бій угорцям граючи внутрішню атаку. чи розглядалась така атака від нас? - мовчок від тренера.
пояснив би про це все на форумі, питань би не було.
3. другий "лєвий" - Петров. ну, пацики, ну нічо він не показує за націоналку, хоч вбийте... його) в Білорусії є такий Hleb Vadalaz, який, до речі, зараз на ринку http://www.buzzerbeater.com/player/25463462/overview.aspx . у нього з/п була ще вищою + БвП був на рівень більшим. але він ніякий і в мене він ніколи б не грав. і нинішній тренер Білорусії аналогічно ставиться до таких. Петров, я так розумію, "щось схоже".