Dakujem za objasnenie situacie, no pokusim sa to priblizit:
Mojim cielom je byt plne pripraveny este pred kandidaturou na samotne volby.
Momentalne pracujem na "obvolani" docasnych skautov, aby som mal aku taku istotu, ze budu spolupracovat aj nabuducu sezonu.
K tej databaze: kedze nie som v tejto sezone skaut, rad by som sa dostal k hracom, ktori maju sancu obliect si dres nasej U21 repre co najskor.
V praxi by to znamenalo nasledovne:
1) sledovanie treningu hraca
2) ako dokaze manazer drzat hracovi formu - ak ju nedokaze udrzat min. na Vyborny, riesil by som prestup s niekym, kto by tuto podmienku splnal a bol ochotny kupit hraca
3) prepocitavat predpokladany plat v dalsej sezone - ide predovsetkym o to, aby sa nestalo ze manazer sa neskoro spamata a bude pri hracovi s velkym platom krachovat. Chcel by som sa takimto situaciam vyhnut neustalym prepocitavanim platov kazdeho hraca, ktory ma sancu dostat sa do repre v dalsej sezone.
A ake vidim vyhody tohto celeho?
1) vyber hracov mi nezaberie tolko casu, ako keby som sa k hracom dostal po volbach, ktore myslim ze opat nebudu tak ako byt maju
2) pripravenost - po zvoleni by sa cely realizacny tim zacal zaoberat naplno pracou, na nic by sa nemuselo cakat, hraci by boli v time takze by sa hned pristupilo k rozmyslaniu o nasledujucom zapase.
Toto su moje predkandidacne ciele. Na to aby so databazu vyuzival v svoj prospech nie je cas. Myslim to vazne. Verim preto, ze sa Vam tato vizia bude pacit a podporite ju.
Na zaver by som chcel dodat, ze moj realizacny tim sa bude skladat:
- trener (cize ja)
- asistent (Lucasinho) - asistentova praca by bola vacsinou analyza supera a predovsetkym s asistentom by som diskutoval o najblizsom zapase. Tymto vyrokom komunitu nevynechavam, samozrejme aj komunita ma pravo vyjadrit sa.
- skauti - minimalne 6 (dvaja co budu mat na starosti podkos, dvaja pre SF a dvaja pre guardov). Samozrejme moze ich byt aj viac, pracu by to ulahcilo.