Ühüm, tehát "csendben megemlíted" a másik szezont. Olyan csendben, hogy az akkori vereségeket használod érvnek egy tök más szezonban. Nos akkor én is csak "csendben megemlítem" a te másik szezonodat. A "nyomorék grúzok" a szezon első meccsén dupla hozzáállás előnnyel vertek meg épphogycsak. Mit kellett volna csinálni? Normálozni? Akkor alacsonyabb ts lett volna egész szezonban, nem lett volna meg sem a lett, sem a lengyel meccs. Az tetszett volna? Nekem inkább ez tetszik, Domi tökéletesen döntött, meg is van az eredménye.
Hogy ért volna el többet? Te mondtad, hogy semmi más nem számít, csak a győzelem, vagy vereség. Add össze szépen, hogy hány győzelmed és vereséged volt neked és mennyi Dominak. Ja, hogy te több meccset játszottál, ezért több a vereség? Hát te mondtad, több meccsből könnyebb jobb százalékot hozni, nemde? Még ebben a hsz-edben is benne van:
Tény: több meccsből könnyebb jobb %-ot kihozni.
Akkor miért nem lett jobb százalékod?
Bravo, megint kiválasztottad az egyetlen dolgot, amivel félremagyarázgatva a saját igazadat bizonygatod. Csak egy szezont nézzünk, ne nézzük a körülményeket, ugye? Én meg igenis nézem a körülményeket, mert pont te hoztad fel, hogy neked az "atomerős" Szingapúrt, Uruguayt és Svédországot kellett megverned. Az meg már tiszta vicc, hogy már Andorrát is nehéz ellenfélnek állítod be. Amúgy melyik meccsek voltak azok, ahol olyan erős csapatokkal kellett játszanunk, hogy nem tudtál ts-t építeni? Szlovénia talán? Ott miért is mentünk erősebb hozzáállással?
Elmondom még egyszer: a világ (pillanatnyilag) legjobb 24 csapata a vb-n szerepelt. Aki ebbe nem fért be, az ment a vigaszágira. Na mármost
a te selejtezőbeli ellenfeleid (sorrendben Moldova, Szlovénia, Uruguay, Svédország, Anglia, Peru, Andorra, Szingapúr)
közül összesen kettő jutott be egyáltalán a vigaszági legjobb 32 csapata közé! Abból is Szingapúr a 30. helyen. Magyarul 6 olyan csapattal játszottál, akik nemhogy a legjobb 24-be, de még az utána következő 32-be sem kerültek be. Aki bejutott, azok is a 24 legjobbon kívül a 19. és 30. helyen jutottak be (a valóságban ez ugye 43. és 54. helyet jelenti). Ezek a te "atomerős" ellenfeleid. Minden erősebb "alját" kifogtunk? Mutasd már meg, kik voltak a gyengébb "alják", akik még ezeket a négyes értékeléseket sem hozták. Jó, Angliának volt egy darab normális embere. És mire mentek vele? Egy ember nem nyer semmit. Ők konkrétan szintén nem jutottak be még a legjobb 24 után következő 32-be sem. Ennyire "jó" csapatuk volt.
Tehát azt csináltad, hogy nem csináltál semmit? Szerintem is. Kaptál egy csapatot, amivel nem lehetett bukni. Ezt teljesítetted. Domi meg olyan eredményeket ért el (olaszok megelőzése, lengyelek megverése), amire szerintem még nem is volt példa a magyar U21 történelmében. "Talán" erőn felüli lenne EB-döntőbe kerülni? No comment. Nem teljesített túl semmit Domi? Tehát a lengyeleket leverni teljesen reális elvárás? Olaszokat megelőzni a csoportban reális elvárás? Akkor kezdheted az összes eddigi kapitányt savazni, magadat is beleértve.
Elvárás volt minden meccset nyerni? Minek? Mire jó az? Éppenséggel nyerhettük volna a csoportban az összes meccset, aztán mehettünk volna a franciák helyére a második körbe 4-es ts-sel. Nézd meg mire mentek. Lehet, hogy te jobban örültél volna egy 0-5-ös második körnek, én jobban örülök az elődöntőbe kerülésnek.
Hogy nem ment semmilyen válasz neked a stábtól, azt magadnak köszönheted. Érdekes módon rajtad kívül mindenki megkapott minden információt, amit kért. Furcsa, mi?