pai...lui brigada i s a accidentat un jucator, iar la quasars la fel.
referitor la mine, cam am regrete dupa inceoputul de sezon. am ales as castig cu orice pret meciul cu rivalul, meci in care am ramas si fara pivot o saptamana, iar din cauza tepei din cupa mi-am bulit formele, implicit i-am facut cadou o victorie lui quasars, iar dupa aceea am pierdut din cauza formelor cu medias. o sa ma coste meciul ala pe termen lung.
de sambata incep primul meci cu forme bune entuziasm ridicat si fara accidentari ceva care nu mai tin minte cand s-a intamplat ultima oara.
la noi intr-adevar e un sezon complicat. Ares a fost prins din urma de varsta lui pompei radu. a optat sa vand jucatori cand era cererea mai mare insa nu cred ca a obitnut mare lucru pe ei, iar cu ced a ramas nu vad sa ia cat spera pe ei. zalau are premisele unei echipe bune avand bani si interior, practic e in aceeasi situatie ca mine acum 4 sezoane, dar personal cred ca ii erau de mai mare folos jucatorii pe care i-a vandut. la un moment dat tot trebuie sa iti cumperi titulari iar la cum vad jocul preturile nu vor cobori multe sezoane de acum incolo.
iar pe la varf...danube s-a tinut pe pozitii si acum a ajuns favorit by default. carbo ar fi mai sus dar nu cred ca per total a iesit mai bine din transferuri. quasars cred ca e la varf dar mai mult conjuctural. in sensul ca acastigat meciuri pe merit, dar nu are nici asseturi tinere sa zici ca antreneaza si nici jucatori de mega calibru de varsta medie in lot. de medias n-am o parere formata.
la voi e exact ce ai scris. plus ca miza e mare sa termini primul ca sa joci finala de conferinta acasa. sincer in locul tau sa al lui jibou nu mi-as face probleme in finala. eu cel putin desi am echipa cea mai stabila tb sa vand un jucator si sa gasesc valoare pe transfer ca sa am echipa completa, ca sa nu mai zic ca tb sa-mi creasca tinerii dar care nu vor fi gata pana in PO. welp....