BuzzerBeater Forums

BB Crna Gora > Reprezentacija

Reprezentacija

Set priority
Show messages by
This Post:
00
60774.425 in reply to 60774.424
Date: 9/22/2012 6:18:26 AM
Overall Posts Rated:
44
hvala emberlajz

From: DACHO

This Post:
00
60774.426 in reply to 60774.425
Date: 9/22/2012 6:21:44 AM
Overall Posts Rated:
5151
Mozes,ali se to ne isplati.. Imas onaj minimum plata koji moras da placas svakako... ;)

This Post:
00
60774.427 in reply to 60774.426
Date: 9/23/2012 4:14:09 AM
Overall Posts Rated:
44
Dejane ovoga igraca nemamo u repki poledj ga sjajan jeÐordije Bajagic (6892061)

This Post:
00
60774.428 in reply to 60774.427
Date: 9/23/2012 11:26:40 AM
Overall Posts Rated:
2626
Ponavljam, imam spiskove svih igraca koji su zanimljivi za repku!Igrac ima napucan JS i DR ostalo katastrofa, za ostalo me kontakt na mail kad te interesuje.
Zamolio bih te da ovde ne spamas, samo neophodno da postavljas na forum, da tema ostane pregledna!

Hvala! :)

This Post:
00
60774.429 in reply to 60774.428
Date: 9/23/2012 6:25:58 PM
Overall Posts Rated:
2626
I evo dosli smo i do cetvrtog meca nase reprezentacije u grupnoj fazi EP u Spaniji.Mec kao i sve u nasoj grupi igramo u dvorani "Palacio de Deportes Jose María Martin Carpena" U Malagi gdje ocekujemo barem 4000 nasih navijaca da nas nose do prve pobjede u grupi.Protivnik je reprezentacija Ukrajine, neporazena do sada ali se nadam cemo i to promjeniti vec veceras u 20h po lokalnom vremenu!
Reprezentacija koja ima i glavu i rep ali ipak mislim da mozemo i moramo doci do prve pobjede!
Svi igraci koji su do sada izneli teret utakmica su u fenomenalnoj formi a neki su bili i vise nego vredni na treninzima svojih ekipa i unaprijedili su neke aspekte svoje igre sto ce svakako biti od velikog znacaja.

Naravno, ocekujem vas sto vise na chatu u 20h da zajedno bodrimo nase momke nadam se do prve pobjede!

Hvala i sretno nam! :)

This Post:
00
60774.430 in reply to 60774.429
Date: 9/24/2012 3:50:53 PM
Piramida
II.3
Overall Posts Rated:
17181718
як зіграли? )

Message deleted
This Post:
22
60774.432 in reply to 60774.430
Date: 9/24/2012 5:34:31 PM
Overall Posts Rated:
876876
Iskreno kao nekome ko voli Crnu Goru kao oči svoje nije svejedno kad vidim šta se dešava sa reprezentacijom pa makar i bila samo online igra.

Vaš trenutni selektor nije nešto aktivan na forumu u Bosni, ali mi se čini kao dobar dječačić. Međutim, jedno je sigurno, a to je da nije slučajno neko ko igra beton ligu u Bosni i kome je svaka pobjeda pa i protiv BOT tima uspjeh. Izgovor dakako da postoji, a to je da je on rođeni skaut, da je čovjek iz sjenke itd.. E pa ako je tako tim se i bavi!

Žao mi je što niste izabrali boljeg selektora. Ovo dosada je katastrofa, iako su utakmice bile protiv jačih reprezentacija.
Ono što tek slijedi je horor film i ne preporučujem mlađim od 15 godina.

This Post:
00
60774.433 in reply to 60774.432
Date: 9/24/2012 6:51:08 PM
Overall Posts Rated:
2626
Za aktivnost na BiH forumu sam ti rekao onda preko mail, ne ucestvujem u raspravama gdje ulogu igraju copori, tu rasprave nema, dok nije po njihovom rastrgnut ce te, to mi ne treba, moze taj forum i bez mene.
I zasto sam u beton ligi sam ti objasnio, ovo je drugi put da igram, igricu igram od neke 7 sezone, trenutno tankiram i skupljam neku lovu, za koju sezonu klupski c nesto vise moci uraditi ali sada da igram neke epizodne uloge ne zelim, ovako opusteno.

Napisat cu ti koji je moj plan bio pa mi ti objasni sta nisam trebao i kako bi ti uradio.Prva utakmica je igrana sa CT jer sledece dvije nismo imali nikakve sanse da dobijemo, pa onda ovu utakmicu sam ocekivao pobjedu i jos dve pobjede u ostalim mecevima.Medjutim vec na pocetku jedini centar koliko toliko kompletan (sa primarnim skilovima, jer ostali centri nesto imaju, nesto nemaju) Cedomir je unistavan sa minutama i forma je srozana na niske grane.Dalje, ne znam dali je moguce da dobijemo ovakav raspored da reprezentacija koja igra mec sa nama, mec ranije igra sa slabasnim Armenima i budzi ent, a Armeni svaku utakmicu igraju tie (kao da gledam cuvaju se za nas da nas dokrajce) i da bi na kraju slag na tortu bio to sto sa njima igramo zadnju utakmicu?!
Meni je nevjerovatno krivo zbog ovoga sta se desava, neopisivo, ali ja ne znam sta vise treba da dobijemo jednu sugavu utakmicu.Evo npr. vecerasnji mec.
Imali smo sjajnu formu, igrali smo tie vs. ct i izgubili smo, cak smo izgubili i posljednju cetvrtinu sto je po meni nepojmljivo, i DACHO je bio tu, pa neka i on napise svoje misljenje, sta god mislio, o utakmici ili meni pirhvatam, jer ja odgovaram za rezultate pa kakvi god oni bili i pod kojim okolnostima.
Imamo krila sa katastrofalnim odbranama (a drugih i nemamo, da ne pricamo o nekim boljim), napucanim JS i oni uzimaju 80% suteva, zasto?
Ali, ja sam znao situaciju i prihvatio sam se posla i kazem ja odgovaram za rezultate, i igrace koje imam nisu svjetska klasa, ali ja sam zadovoljan i radim da se poboljsa situacija, a to cu raditi nadam se dugi niz sezona bilo kao selektor ili skaut.

Ovo sto si o meni napisao necu da komentarisem, to su uvrede na moj racun a ja na takav nacin ne razgovaram, ali valjda raja sa BiH foruma tako funkcionise, uvredama i medjusobnim peckanjima (ali ne onim drugarskim).
Lako je biti general posle bitke, a kod nas je i u RL a vidim i ovde mnogo, svi su selektori, svi najvolje znaju, a kada treba pomoci MUK!

Ponovo ponavljam meni je veoma krivo sto nismo imali vise srece, jer ova dva poraza su mogla ici i na nas stranu samo da nam se GE smilovao bar u jednom mecu (ima milion primjera istih utakmica gdje je losiji tim dobija sa ct vs. tie a mi smo izgubili obadvije), i ovim putem se izvinjavam svim clanovima CG zajednice a posebno ljudima koji su glasali za mene a bilo ih je Bogami dosta za ovu zajednicu zbog ovako losih rezultata, ali svet nije srusen, boricemo se do kraja, do posljednje kapi kriv za pobjede, da koliko toliko spasimo situaciju, ja nikada necu odustati od ove zajednice na bilo koji nacin da radim ovde, boricu se do kraja!
Nase najgore je proslo mislim, jeste da smo ent dodatno srozali ali moramo dobiti bar 2 meca do kraja/

I na kraju da se zahvalim Daci sto je bio na chatu, diskutovali smo konstruktivno i neka i on iznese svoje misljenje, da je vise nas na chatu cuo bih misljenje ostatka zajednice, a sada je lako pricati posle bitke.

Hvala svima na paznji! :)
Zajedno do kraja, ma kakav on bio! :)

This Post:
00
60774.434 in reply to 60774.433
Date: 9/25/2012 3:39:10 AM
Overall Posts Rated:
876876
Mnogo pišeš.
Ni u ludilu ne bih pročitao tvoj Tolstojevski odgovor.

Nemam ništa protiv tebe, jedino mi je žao što su moji Crnogorci izabrali tako lošeg menadžera.

This Post:
00
60774.435 in reply to 60774.434
Date: 9/25/2012 4:19:58 AM
Overall Posts Rated:
2626
Onda u buducnosti nemoj ni dolaziti ovde nesto pisati o meni, ako nisi u mogucnosti da procitas moj post iz bilo kog razloga.

Pozdrav!

Advertisement