Ukraina vs. Uruguay 123 - 115 (76955) +8Обіграли на виїзді сильного суперника на рівному настрої. Не шкода було дивитись матч майже до 2 ночі. Получив задоволення від гри. Надіюсь ті хто дивився матч, також отрмиали задоволення.
Перш за все я хочу подякувати УСІМ власникам збірників за прекрасну форму на цей матч. Без неї, не факт що ми би виграли.
Ця чудова форма реально поставила передімною приємну задачу, а що ж грати в атаці. І можна внутрішню, і можна зовнішню, і можна взагалі нейтральну.
Аналізуючи склад суперника і навики гравців які у мене є, я бачив що у них є провал в малих у внутрішньому захисті. Переглядаючи те, як тренувались їхні малі я це тільки підтвердив.
Також я маю навики їхнього основного АЗ Педручі і ВФ Фоглі, в якого підбір не на дуже високому рівні, я би так сказав.
І кортілось мені зіграти внутрішню тактику, якщо чесно, навіть 3 дня вона стояла з п'ятниці по неділю.
Але в неділю вирішив, що грати 3 рази підряд внутрішню тактику проти сильних суперників буде надто передбачливо. Тому в неділю поміняв тактику на зовнішню атаку з Кучеревським на ВФ. Якщо програвати підбір, то з високо піднятою головою, вирішив я
![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)
чи можна це вважати тактичною несподіванкою ?)
І ця тактика зайшла в даному матчі. Уругваєць нас не вгадав. Він поставив передбачення на внутрішній акцент. Кучеревський вдало грав в атаці: 2 з 3 трьошки, і 5 з 9 середніх.
І в захисті не дав багато закинути їхньому жосткому ВФ Фоглі. У нього 8 з 19 влучних кидків. А в того ВФ, щоб ви розуміли наступні навики по кидках: кус - 18, кзд - 12, прохід 19, кз - 20. Я дуже боявся цього гравця в атаці.
І підбори також нормально збирав, враховуючи те що в супернка ВФ не дуже сильно більший підбір, тільки на 3 апи.
Щодо нашого захисту, то в перші дві чверті ми програли рівно із за того, що ми дуже сильно програли підбір в захисті.
Я не розумію, який підбір має бути в їхнього Ц, щоб він перепідбирав Ліванського. Вся задумка зовнішньої атаки з Кучеревським на ВФ будується на тому, що має бути баланс в підборі, якщо там менше, значить позиція Ц має це компенсувати. Тому на Ц стояли перш за все гравці з підбором: Ліванський і Петухов, а не Кукленко.
На кінець другої чверті, суперник зробив аж 14 підборів в атаці, тобто це 14 лишніх атак в нашу сторону другим темпом. Також ми зробили дуже багато втрат протягом першої половини зустрічі. Я розумів що рано чи пізно цей треш має закінчитись, і як тільки він закінчився в 3 чверті, то ми зразу почали наздоганяти суперника і врешті-решт вирвались вперед.
Ліванський в плані підбору трохи підвів( Дуже багато їхній Ц напідбирав в атаці. Але зато персонально в захисті добре захищався.
Також дуже добре захищався Дроздов проти їхнього ЛФа, у нього всього 5 влучних з 17 кидків.
В середині 4 чверті уругвай мав 5 фолів, і тому в кінці коли ми мали перевагу 7-9 очок, почався парад фолів. В цьому параді ми не дали упустити перемогу. Шкода, що з тим парадом фолів також був парад влучних трьошок у наш кошик. Отримати 4 влучних трьошки за 45 секунд гри це трохи забагато.
Вітаю усіх з перемогою. І ще раз хочу подякувати УСІМ власникам збірників за прекрасну форму.
Далі Ізраїль.
Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 11/12/2024 2:40:32 PM