BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > U21

U21 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Jukic

This Post:
00
47074.426 in reply to 47074.425
Date: 11/18/2009 5:40:45 PM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
484484
:))))))

From: BB-Marin

This Post:
00
47074.427 in reply to 47074.426
Date: 11/18/2009 7:22:12 PM
TrenseRI
II.1
Overall Posts Rated:
36073607
Second Team:
ChiLeaders
Bokte jukicu, počela kampanja ove sezone jako rano, pogotovo ako uzmemo u obzir da sljedeće sezone nisu izbori za U21, ili to možda nisi znao!?

bilo bi ljepo da se dogodine kandidiras i za mjesto mlade repke jer je tamo rasulo.

Uglavnom, samo da razjasnimo: nemam me par dana na forumu i šta me dočeka? Drvlje i kamenje po meni bez nekog posebnog razloga! Di su argumenti? Samo optužbe: rasulo, nevalja poso, kvarc ne radi ovo, kvarc ne radi ono... Šta ti znaš šta kvarc radi, imaš neko šesto čulo kojim pratiš sve moje kontakte? Di su konkretne primjedbe? Postoji li itko da mu nisam odgovorio na pitanja u vezi repke? Ili sam možda ja kriv jer nam se igrači ne treniraju brže od ostalih u buzzeru? Nemožeš reći da nisam kontaktirao i trenere kad je trebalo promjeniti trening i kad je trebalo pomoć savjetom. Ali ja se nemoram objašnjavati, ljudi znaju kakvo je stanje stvari i bez samohvale, osim toga, rezultati govore za sebe.

A najviše me smeta činjenica da je PR samo svoju guzicu obriso, a moja ostala izložena šibanju na vjetru! Kivan, ovaj mjesec samo pola plaće!

koliko god se choda trudio sa starijim momcima i dalje ce morat uzimat allstareve i ostale otpatke osim ako se ne naprave bitne promjene u odnosu na prosle sezone u mladoj repci koja je daleko ispod top 10 repka svijeta .... molio bi da se ovom problmu posveti malo vishe vremena i poradi na nasem nacionalnom ponosu

Šta si pijan ovo pisao? Možda sam trebao ljudima uvrtat ruke nebi li trening igrača bio brži pa da možemo dobit Francusku Nemožeš se borit s brojevima (ili ti ipak možeš?), a vjeruj mi, Francuska je malo veća od Hrvatske. Vidio sam je na karti i usporedio, malo je veća, zeru...

ugl veci angazman i vremena treba posvetit mladoj repci jer je ona mnogo vaznija od starije

Zanima me također kako si došao do zaključka da ne pridajem dovoljno vremena repki?! Repku se gradi u početku sezone a ne sad, kad se igraju prijateljske. A vjeruj mi, na početku sezone sam ubio vremena na repku ko na još jedan posao.

nevrijedam nikoga ali da sam ja ibornik jako malo bi vas ostalo na pozicijama

Nisi izbornik, ali ako ikada budeš, neznam koliko će repki pomoći ponašanje poput razmaženog diktatora koji svake sezone svima podjeli otkaze (bez razloga, jer ja nemam primjedbe na rad skauta!). Najbolje napreduju timovi koji se grade kroz vrijeme, a to će se teško desit ako su svi dobili otkaze.

Samo vi obavljajte svoj posao ali da ce se trebat urigirat sta se tice u21 repke trebat ce ... ako izbornik ne povuce neki drastican potez sta bi rekao choda oce opozicija ...

U21 repka svake sezone napreduje u odnosu na druge repke. Zanima me kako bi ti ubrzao taj proces? Magičnim štapićem? Ili bi svima podijelio otkaze? Koji je taj drastičan potez koji bi ti povukao, baš me zanima!? Jer ta opozicija koju spominješ, to si ti, šta ne?

ali stvar je u tome sta mi je falilo glasova pa sad mogu smao lajat na mjesec

I svaki dan sam zahvalan Alahu, Budi, Kristu i još 100 njih što ti je falilo glasova jer bi onda vjerojatno imali drugi slučaj Reo, samo da se ne zaboravi ko je pomogao ustoličiti Reota. Neću upirati prstom ali ću otvoreno reći da si to bio ti

A što se tiče lajanja, samo daj, to je jedino šta ti je preostalo. Ali nemoj misliti da ću ja to šutke trpiti. Samo pazi da nebi neko završio u suzama. Konstruktivne kritike ću uvijek bez prigovora primiti, ali neargumentirana pljuvanja se neće tolerirati!

This Post:
00
47074.428 in reply to 47074.424
Date: 11/18/2009 7:25:05 PM
TrenseRI
II.1
Overall Posts Rated:
36073607
Second Team:
ChiLeaders
Ma nemože trener radit ako nema kvalitetni kadar igrača,mada je tu i njegova mala greška:)
trebao je "natjerat" trenere igrača koji će dogurat do repke,da ih treniraju ;)

Istina, mogućnosti repke su direktno vezane uz kadar. Što se tiče male greške, koji je onda posao skautova? Ili je potrebno ipak da izbornik SVE radi. A vjeruj, nikad nisam odbio poslati poruku treneru nekog potencijalnog igrača kad je trebalo stisnuti. Možda je ova moja reakcija malo preoštra ali to je samo zato što me jukić dobro napalio. Što se tiče tvoga prijedloga za glavnog skauta, prepuštam to skautima da se sami dogovore pa neka se demokratskim putem odredi hoće li biti glavnog skauta i ko će on biti. Osobno mislim da je to dobra ideja. Glavni bi skaut mogao biti i zadužen za postavljanje kriterija (uz moju suradnju) te raspored skautova po ligama.

@styx&ostali: hvala na čestitkama i sorry na kobasici u prošlom postu.

This Post:
00
47074.429 in reply to 47074.428
Date: 11/19/2009 2:47:27 AM
Overall Posts Rated:
13811381
Opa, dobro te Jukic napalio, ali ne možeš reći da čovjek nije dosljedan svom opozicijskom stajalištu

Ali, nešto drugo bih pitao, jesi li ti postavio kriterije za NT oglašavanje, i ako jesi, koji su?

It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing
From: choda

This Post:
00
47074.430 in reply to 47074.429
Date: 11/19/2009 3:36:07 AM
Overall Posts Rated:
155155
ma nemaju se oni sta javljat, nista oni nisu duzni nego je stvar na nama i treneru nt-a da pritisnemo ... ja sam vec razgovara sa topicevim poslodavcem i dabinim ( s dabinim manje uspjesno odmah mi ga je htio prodat)

znam ja da ti imas najbolje namjere, ali covik moj ti si s ovim kontaktima skoro unistija repku... nakon prodaje Dabota ja sam izgubija najboljeg SF za repku... i on mi nakon ove prodaje vise ne sluzi nicemu :P

i tija bi samo zastiti ove skutove koje si prozvao... jednom prilikom sam ja takodjer prozvao nase skutove da ne vride kurca, ali s ogromnom dozom sarkazma i nikako u cilju da ukazem na njihov los rad, dapace svi nasi skutovi su odlicni skutovi i nevidim iskreno bolju skupinu kojoj bi dao nase mulce u ruke. Ja imam sa svima njima odlicnu suradnju i svako od njih ne samo kvarcu nego je i meni od velike pomoci i necu dozvoliti nikome da protiv njih kaze jednu losu rijec.

a ovo sta si "napao" kvarca, tu nemam znacajnijih zamjerki i ja bi na tvom mistu... ali nemozes reci da se ne trudi covik, nitko od nas se nebi vise trudija od njega oko napredka mladih igraca i to mogu garantirati, sve druge dobre karakteristike sta krase dobrog menadjera on nema (osim sta voli popiti), ali i tako sjeban je sigurno najbolji izbor za U21 izbornika, jer fanatizam koji krasi njega oko U21 repke, kojeg si mogao i sam skuziti u ovoj njegovoj kobasici od posta, je po mom skromnom misljenju najbitniji cimbenik za dobrog U21 izbornika :)

Uglavnom drago mi je da si se malo javija... ovakve nekonstruktivne rasprave su mi najdraze i nebi nikad bile moguce bez tebe ;)

From: kuki29

This Post:
00
47074.431 in reply to 47074.430
Date: 11/19/2009 4:47:43 AM
Overall Posts Rated:
141141
ajd napokon malo zanimljivog štiva:)))

u prepucavanja oko toga koliko netko radi oko repke ne ulazim, ali Jukicu i ostalima mogu poručiti kako teza da bez mlade repke nema dobre stare jednostavno ne stoji u cijelosti.

ima brdo primjera gdje se dobar igrač u mladoj repki jednostavno prestane trenirati s 23 godine. najviše zbog visoke plaće i manager odustane od treninga.
s druge strane imaš brdo igrača koji u startu nisu vrijedni mlade repke, ali kasnije nadmaše sve bivše mlade reprezentativce

mlada repka svakako pomaže da kasnije imaš bolju stariju, ali uvijek se nađe odličnih igrača koji nikad nisu bili u mladoj repki, najvažniji u svemu je dobar skauting i dobar izbornik

dobar izbornik može i sa slabijom repkom napravit solidne rezultate uz malo sreće
u prvih 10 teško da ćemo se ikad više ugurati jer nemamo široku bazu igrača i nemamo pravih farmi, ali ostati na ovim pozicijama će biti pravi izazov i to bi mogli

po meni kvarc i choda rade odličan posao (sad očekujem da mi plate pivo)

vječna dilema, da li je bolje zabiti koš više ili primiti koš manje?

This Post:
00
47074.432 in reply to 47074.431
Date: 11/19/2009 6:05:38 AM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
484484
Ovako kvarc malo ti dug post nije mi se sve dalo citat ali procitao sam do onog djela u kojem se govori da ja bezveze kritiziram i da je mlada repka u sasvim dobrom stanju ....

ae da ja sad nadodam zasto kritiziram

starija repka
15 Hrvatska Europe 80 23
mlada
26 Hrvatska U21 Europe 45 17

ako ste zadovoljni sa tim mjestom onda ok necu kritizirat, ali ako je tako onda stvarno mozemo sjest i plakat.

@kuki - ovo gore sta si napisao se u potpunosti podudara s mojim misljenjem, sa svim sam ja cinjenicama upoznat ali i dallje nema razloga da se tek tako odustane od ulaganja truda i podizanja repke na visoki nivo koji i zasluzuje.

sta se tice ovoga do godine ... mislio sam na doslovnu godinu a ne sezonu, dobro ja znam kad su izbori bili i kad ce opet, predizbornu kampanju nevodim samo kritiziram ja sam sa svojim pokusajima napada na izbornicku stolicu zavrsio i najvjerovatnije necu vishe pokusavat, ali ako se nastavi ovako voditi mlada repka uvjek cu se zalozit za novoga izbornika.

From: biro

This Post:
00
47074.433 in reply to 47074.432
Date: 11/19/2009 6:22:31 AM
Overall Posts Rated:
222222
I jedna i druga repka su na puno visoj poziciji nego sto bi bile po igracima. Sto je i dokaz da se dobro vode. Pogotovo ova starija repka je bolja nego sto je u realnosti.

Mlada repka je losa jer jednostavno nemamo dovoljno dobrih igraca. To nije kriv Kvarc koji se trudi, isto kao sto se trudio i prijasnji izbornik kajsija i ko sto se trudi choda. Imamo lose igrace i to je cinjenica. A skauting smo poceli tek pred 2 sezone, tako da OZBILJNI igraci koji su rezultat rada te prve sezone ce imat 21 godinu tek sljedece sezone, a jos vise igraca ocekujemo za 2 sezone.

Ti bas pricas gluposti, idemo sad skautat igrace i? Sta pronac vec stvorene igrace od 21 godine ? A ona teza da igrac moze ne igrat u mladoj repki a kasnije bit u seniorskoj stoji itekako! Mlada repka je neka vrsta selekcije al smo se angazirali iskljucivo radi seniorske repke. A ti rezultati ce se vidjet tek za 3 sezone. Hebiga, kasno smo se sjetili, to je trebalo mislit cim su uveli potencijal.

Last edited by biro at 11/19/2009 6:23:50 AM

To: biro
This Post:
00
47074.434 in reply to 47074.433
Date: 11/19/2009 7:16:24 AM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
484484
Lako je pricat price i izvlacit se na gluposti poput nepostoje dobri igraci ... stvar je da se vi skauti uopce netrudite itd. skauti su ljudi koji vode momcadi koje su u 4 ligama itd, glavna zanimacija vam je spamanje i glupiranje po forumu, niti se vi trudite niti zasluzujete mjesta koja imate.

Sta je s onim programima koje smo pokrenuli josh dok je kasie bio izbornik, jeste li u zadnje vrijeme ikad iti pokusali kojeg od vlasnika kontaktirat ili sve ostavljate kvarcu ???

Nemoj mi sad glumit kvarcu podrsku i stati u njegovu obranu tako da bi izvukao svoju guzicu, glavna kritika je ode upucena vama, a onda i kvarcu jer nije uvidio di su problemi.

Rekao sam ja davno ova stvar sa skautima je glupost ukoliko im se radna mjesta dodjeljuju ne po zaslugama nego po broju poruka na forumu i broju glasova koje su nekome dali.

To: biro
This Post:
00
47074.435 in reply to 47074.433
Date: 11/19/2009 7:18:38 AM
Overall Posts Rated:
155155
Di si se sad ti nasa prozvan da pricas ista.. tvoje nije da mislis, tvoje je da mucis i radis sta ti ja kazem, samo zbog toga i jesi dobar skuat, jer si dobar sluga.... tako moj ti je savjet da se ne guras prevec, jer bi lako se moga naci da skutiras nase talente po Sibiru da se malo oladis :)
Inace sve sta si reka ima smisla, dobro sam te naucija... opce je poznato da crno razdoblje nase U 21 repreznentacije je sad i da ce da potraje bas jos jednu sezonu, a to razdoblje tek ocekuje stariju repku, poceti ce vec sljedece sezone i trajati ce barem dvi sezone... za to nije kriv ni kvarc, ni ja , ni skauti... glavni krivac je pogadjate... kuki, ali i krivi smo svi sta se nismo prije organizirali, a i pizdarija je ta cisto mala kolicina kvalitetnih draftera koji nam dolaze za razliku od vecih repki.

Tako da bi ja reka da mlada repka sasvim dobro prolazi kroz ovaj period... iskreno ja sam ocekiva puno gore rezultate, pogotovo poznavajuci menadjerske sposobnosti naseg dragog izbornika, 26. mjesto je za sad super :)

@ Jukic : Ova moja izjava za allstareve, je bila mozda malo nepromisljenja.... neki poput malog Kulonje su upali odma u depru zbog toga, pa sam samo tija reci da ce biti uvik biti mista i za allstareve, ali samo ako njihov menadjer bude voljan izdvojiti nesto para sa strane :)

This Post:
00
47074.436 in reply to 47074.434
Date: 11/19/2009 7:29:49 AM
Overall Posts Rated:
155155
to Jukicu, udri po tim skautovima, nista ti nerade, sve ja i kvarc moramo sami :)

ma neznam zasto se treses sta se tice tih skautova... ionako njih nije nitko bira vec su to svi oni dobrovoljno javili za taj posao i oni su bili jedini koji su se javili koliko ja znam, tako da bi ih trebali dizati u nebesa a ne ih pljuvati.
a zasto se ja bas zalazem za ove skautove ?!... zato jer je svatko od njih sposoban za voditi repku, ne dobro kao ja, ali opet razumiju svi sta je potrebno igracu da bi mogao igrati u repci, to cak bolje nego ja sam, i zbog toga ih nikad nebi mjenjao, pa niti cak za bolje :)

Advertisement