jugoplastika za sva vremena : KK Jugoplastika
Izgleda da se bezvremenska Juga predala za ovu sezonu, ako ne dovedu neko jače pojačanje da nadomjeste ova dva mladca što su prodali, utakmica ide bez problema na stranu Dikca...
dugave : ZG-Nomads
Eh...koliko god mi teško bilo priznat...Dugave su puno jača ekipa od moje, domaći teren mi ovdje neće puno pomoći, tako da druga ekipa ide unutra sa izmješanim pozicijama za treniranje sekundarnih...Epilog je nažalost pad na treću poziciju u lizi...
Jadranka Kosor : kk maksimir-pastela
Jadranka je u naletu...tak da bu to vjerojatno pobjeda bez problema...
Philly Soul : CRVENI YORK
Hahaha...izrazito vanjski orjentirana ekipa protiv izrazito unutarnje...ovo bu drama...Ali stavljam tip na Zolu zbog većeg enta i domaćeg terena.
a šta da kažem , stvarno vrlo studiozan pogled na slijedeće kolo , slažem se potpuno sa tvojim komentarima , jedino kad je naš susret u pitanju malo ti ne vjerujem da buš se samo tako predao, nije tebi za vjerovati ti uvijek jedno govoriš, drugo misliš , a treće radiš, zato ti baš i nevjerujem ali nema veze ostat ću doslijedan svojoj taktici igranja laganica jer imam strašnu formu 8 igraća mi ima formu impresivan a ostali odlićan, ent mi je vrhunski a i mislim da su mi igrači iz prve potstave malćice bolji od tvojih pa se nadam da se nebu ponovila reza iz prvog dijela sezone kad si me pregazio
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!