граємо проти збірної Ісландії, яка в рейтингу посідає на 3 позиції вище нашої, хоча за підбором гравців, судячи по зарплаті, їх гравці слабші за наших, та до того ж у гіршій формі. тому задача на сьогоднішній матч - тільки перемога і то бажано з більшою різницею мячів. оскільки тільки перемога нам дозволить посісти, як не прикро писати, четверте місце в групі.
щодо тактики на матч, то незважаючи на те, що останні матчі ісландці грають в захисті 3-2, є думка та припущення, що сьогодні вони змінять тип захисту на персоналку. саме тому та зважаючи на те, що в них фактично немає хороших Малих, було вибрано Карусель.
в захисті було вибрано ПЗ, оскільки також важко сказати з якою тактикою в нападі буде грати противник.
думаю, що будемо грати на однакових настроях і єдиний наш мінус - це те, що у нас нижчий ентузіазм.
отже, карусель/персоналка. склад:
Горностаєв(Наумчевський) - Лісогорський(Колчін) - Кармаліта(Гливінський) - Рябов(Буріменко) - Левицький(Філіпченко). також з резерву можуть з"явитись Платонов та Дячук-Ставицький.
менше фолів, жодної травми та успіху нам !!!
п.с. до завтра буду без нета, тому, нажаль, під час матчу не буду. також огляд матчу буде завтра.