Khmm,uzrakstīšu es arī lkm savas domas par sezonu,un komandām,kā Vltigie pagājušsezon. Atstāsim to kā tradīciju,lai katras sezonas čempiņš kko tādu uzcep.
Dagda,N/V,Trance Heros,East Bulls,Grobiņas - boti.
Apollo - jau vairākkārt esmu izteicies par viņa nesaprotamajiem izgājieniem. Nopērk sezonas sākumā nevajadzīgos jaunos,patrenē 1vs1,un sezonas vidū pārdod par kosmiskām summām,par kurām nopērk nevajadzīgus,vecus nabagus,kurus pēc PO pārdod par grašiem. Sanāk,apiet vnk apli,tā arī īsti neko nenopelnot,un neiegūstot. Ceru,ka tāpat kā šosezon,nākamsezon viņam nesanāks NOPIRKT kausu!!!
P.s. vari kutināt nervus tagad tikai sev,jo man ar naudām viss ir vairāk kā ok+gaidu promotion bonusu!:)
Aizpute - jau izteicās,ka sāks pārbūvēt komandu(kas būtu jāņem vērā tam pašam Apollo)...sāks būvēt komandu vairāk ap jaunajiem..skan labi,redzēs kas no tā sanāks.
Trakajs - Mein Nigger :D Ticu tev! Cerams tavi pārbūves darbi neieilgsies,un drīzumā jau atgriezīsies 2.līgā,un pēc tam tad arī tiekās VL!:)
Strēlnieki - pasīva komanda. Derētu pamācīties vēl šo spēli,un iepirkt jaunos komandā.
Freya - galīgi nesaprotami darījumi. Tiek pirkti kkādi nevajadzīgi penši,kuru skili krītas katru/katru 2o nedēļu. Labāk par to naudu,tāpat kā Strēlniekiem ieteicu iepirkt jaunos čalīšus. Vēl labāk,latviešus :)
benelat - varēji nepirkt to garo uz PO-kā redzi,nekas īsti nav sanācis. Labāk šīs 2,3 nedēļas būtu ietaupijis viņa algu,pakrājis naudu,un offseasonā kko nopircis. Bet varētu būt drauds citām komandām,tikai ja arī spēlēs daudzveidīgāk,nevis ar vienu un to pašu taktiku. Nedaudz ieslēgt smadzenes,un aiziet..bet pagaidām arī komanda,bez īpašas nākotnes.
Willargo - ļoti interesanta komanda. Spītīgi turējās man pretī,mūsu savstarpējās spēlēs. Pēdējais darījums,galīgi nezinu vai tādas naudas vērts :D bet būs interesanti paskatīties,ko sasniegs nākamsezon. Ja tā naudu neizšķērdēs.tad varētu mb kkas sanākt...
Šūpiņš - tāpat interesanta komanda. Izskatās menedžeris jau iepriekš ir šeit spēlējis. Prātīgs. Šosezon noteikti taisījis komandas pārbūvi,krājis naudu..redzēsim ko darīs nākamsezon. Šajā konferencē PO varētu būt interesanti!!
Maisters - Ņēmis vērā Vltīgo ieteikumu par jaunajiem,bet nedaudz pārspīlējis. :D Šitā nebūs āršana ar jaunajiem VISĀS POZĪCIJĀS!!! To jau redzējām sezonas vidū.kad pārdevi jaunos,kas bija pilnībā nekādi. Labāk paņem 1,max 2 pozīcijas,un trenē. Pārējās pozīcijās lai kapājas veterāni..ne jau vnk tā Algu grīda tev ir..maksā vēl ntos tūkstošus par velti.
Big Booties - vēl viens mans draudziņš. :D Baigi necenšas ieklausīties manos padomos,bet nu kad apgāžu viņu ar faktiem,tad sāk man piekrist :D Nu pagaidām godīgi.neko īpašu nākotnē vēl neredzu,jo tie paši "jaunie"viņa izpratnē nav nemaz tik jauni. Labāk paņemt vēl ko jaunāku,un veidot komandu uz jaunajiem. Ar šitajiem ar nebūs baigā aršana. Gjau kādreiz ieklausīsies manī,un sāks augt kā menedžeris.Potenciāls,kā menedžerim protams ir :D :)
Nu tas tāds mans neliels,ātrs ieskats visās komandās. Baigi žēl ir pamest šo līgu,bet nu ir jāvirzas uz priekšu..gaidu jūs visus pie sevis,ne 2.,bet VL!!! :) Takā es šeit visas komandas pazīstu no A-Ž,un mana nākamā līga diezvai būs tik aktīva kā šī,tad ja nevaru sacensties ar jums, varēšu vsmz šiet kko ik pa laikam iedrukāt,un palīdzēt kādam,ja vajadzēs!:) Ja neiebilstat protams!:D
PALDIES JUMS PAR SEZONU,UN PAR LIELISKI PAVADĪTĀJĀM ŠĪM 3 SEZONĀM ŠEIT! Noteikti šī interesantākā sezona,un līga,kādā es pa savu BB karjeru esmu pabijis :)
Ar cieņu,un panākumus vēlot
Jūsu Lakeris