Епа затоа пред да напишеш нешто што не си сигурен и не го знаеш поарно не пиши пост без врска,...
Не е мој стил на таков начин да комуницирам, но со уфилмани менаџери како тебе со ваков начин на комуникација се што можам да кажам е дека слободно можеш да побараш бесплатни часови за BuzzerBeater од мене за да не бидеш ТИ тој што ќе пишува постови без врска. И другар ти gorge беше едно време У21 селектор ама не беше толку уфилман како тебе и се понашаше нормално додека беше селектор. Ти стана селектор само заради тоа што си дел од скаутинг тимот и интересот за У21 е многу мал па беше единствен кандидат а не дека си нешто посебен од другите, допрва треба да се докажуваш како менаџер.
А зошто велам дека ТИ си тој што пишува постови без врска?
Неможеш да ме убедиш дека крило со 70 800 DMI би бил повеќе корисен од соодветно избран КЦ или Ц при внатрешен напад со 231 800 DMI(трет најдобар висок играч оваа недела според индексот) или соодветно избран П или Б со 203 500 DMI (трет најдобар низок играч оваа недела според индексот). Бев објективен и резервиран во својот коментар затоа што не ги знам скиловите на играчите но тоа не ти дава за право да ми збориш дека сум пишувал безврска туку баш напротив, она што го кажа Xsago после тебе е индиректен доказ дека сум во право.
1. Zuna e edinstveno vistinsko krilo. Ima uste 2-3 koi mozat da pominat vo U21 kako krila pri vnatresen napad i eden pri nadvoresen napad.
Да ја познаваше доволно добро играва ќе ги препознаеше овие играчи и сигугрно барем еден од нив беше многу покорисен од Жуна оваа недела со соодветна тактика. Можеби многу менаџери ќе се изненадат што те критикувам за селекцијата на Жуна оваа недела но ова нека ви биде доказ на сите дека на мене искрено а не декларативно побитен ми е успехот на репрезентациите отколку на мојот тим и затоа јавно ви се извинувам и на двајцата селектори и ви порачувам дека ќе направам се што е во моја моќ да бидат во многу подбра форма до крајот на сезоната.
Ти грешиш што селекцијата на играчи пред натпревар ја правиш исклучиво според скиловите на играчите и нивната позиција за разлика од Xsago кој во голема мера тоа го прави според формата и тоа е она вистинското.
Ако не го почитуваш моето знаење и искуство во играва што многу пати си покажал досега при нашата комуникација на форумов и при ББ-пораки тогаш барем учи од твојот колега Xsago како се селктираат играчи пред натпревар.
Last edited by Dadimo at 9/12/2012 3:02:25 PM