én is benti taktikára rendeződtem be, és ha megnézed 1 használható benti emberrel ir nélkül nem értem el rossz eredményt. kofa-nak voltak a csapatában hatalmas lukjai, pl nem volt neki kinti védelme semmi. egy 10k-s bd-vel játszott, a dh-ja alkalmatlan volt szerintem benti játékra, és nem volt megfelelő védelme. az ir-je nagyon durva volt, ezt a statisztikája is alátámasztotta, de 3 fecske nem csinál nyarat. ezt ő is tudta, csak nem tudott a monsterek fizetése mellett tovább erősíteni szerintem. a gyenge pontját meg nem volt nehéz megtalálni.
ennek ellenére szerintem jelenleg a 2 pontos támadása a legerősebb taktikai elem, kivétel ha sikerül egy olyan csapatot összehoznod mint falco-e volt, ahol a R&G foghatatlan volt szinte. de neki gondolom hosszú szezonokba került így kiedzeni kialakítani a keretét. igazából bármilyen taktika jó lehet ezen a szinten, ha a csapatod tökéletesen rá van építve. jó példa még wubala, aki szerintem az r&g taktikán kívül nem is tudja, hogy van más. mégis bajnok lett! szóval igazából mindegy mire adod a fejed, a lényeg, hogy tudatosan és ügyesen vásárolj!