BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Хваљење, цугање и још понешто 100. део

Хваљење, цугање и још понешто 100. део

Set priority
Show messages by
This Post:
22
258215.429 in reply to 258215.427
Date: 7/29/2016 3:38:18 PM
Overall Posts Rated:
590590
Jbg, meni se nikad nista slicno tome nije deslio, ali evo i ja dajem podrsku Tetku. Primecujem da dugo vremena nista ne pise (bar na ovom glavnom forumu), ali nisam imao pojma da je banovan. Posebno sto sam nasao prozvan ovim "skauti", pa eto da stavim do znanja da sam za to da se Tetak vrati u igru ukoliko nije pocinio nikakav prekrsaj, a verujem da nema razloga da te obmanjuje po tom pitanju. Bespotrebno je da postoji zla krv u Zajednici, to je kao kancer koji sam sebe izjeda, ne treba banovati ljude iz neke osvete, ali ne treba bas ni ovako javno optuzivati sve. Sa velikim Vi dakle, samo umereno, razumno i uz postovanje pravila i medjuljudskih odnosa u Zajednici.
Sto se tice pracenja reprezentacije, stvarno je steta sto niko nista ne prati, jer se vec par sezona postizu zavidni rezultati i konkretno ja se trudim da odradim svoj posao posteno i da svakom igracu/menadzeru pruzim odredjenu paznju i postovanje. Uglavnom bude par ljudi na chatu dok igra reprezentacija i to je sve...Jos je onaj Dildo najredovniji navijac

From: Pevez
This Post:
33
258215.430 in reply to 258215.429
Date: 7/30/2016 3:21:44 PM
Pesnica Velikog Zmaja
II.1
Overall Posts Rated:
2626
Podrška za Tetka i od mene.
Jel je uopšte moguće dobiti obrazloženje od nekog zašto je bilo ko banovan tj. koje pravilo je prekršio?

This Post:
22
258215.431 in reply to 258215.427
Date: 7/31/2016 3:31:04 AM
Overall Posts Rated:
4545
Podrska za tetku. Verujem da je moguce da je postao zrtva svoje reputacije. Ono sto sam ja video, malo je nervozan ali je dobar covek. Hocemo li saznati vise o slucaju od nadleznih?

Ozbiljnost na stranu, mozda su ga uhvatili kako prodaje lubenice?

This Post:
44
258215.432 in reply to 258215.427
Date: 8/1/2016 7:57:23 AM
Overall Posts Rated:
136136
Ne mogu da verujem!
Ovi naši selektori i skauti me prijavili i popio sam ban na Buzzerbeater-u.

Ovo je cista glupost, jer niti sam ga ja prijavio, niti je Mare. Kontam da tu vise misli na mene, ali opet ponavljam, cista glupost. Ako ga je i prijavio neki od skauta, prijavio ga je iz nekih svojih razloga, a ne zato sto mi u "strucnom stabu" mozgamo kako da njega izbacimo iz igrice. Strucni stab se i onako cuje svaki put pred novu sezonu da se podele spiskovi i onda se ne cujemo do narednog drafta :D Tetak je cesto u teorijama zavere i vecno su svi protiv njega, njegovi igraci su najbolji, ali ga selektori ne vole pa ne igraju u reprezentacijama...

Zao mi je sto je popio ban, jer ce ova igrica biti dosadnija bez njegovog kukanja :D

This Post:
44
258215.433 in reply to 258215.432
Date: 8/2/2016 3:14:36 AM
Overall Posts Rated:
2525
Vrlo vrlo ruzno od tebe selektore...Lepo je se podsmevati i ironicno podrugivati...sve dok se ti ne nadjes u istoj situaciji. Covek je veliki onoliko koliko moze da uvazi tudja misljenja, pa makar bila ona i u vidu teorija zavere. Ne moras se sloziti sa njima, ali ih mozes uvaziti, ma kako sulude one bile. Ovaj svet bi bio dosadan, kada ne bi postojao neko kao Tetak i falice dosta ovoj nasoj uzdrmanoj i rastimovanoj zajednici.

This Post:
00
258215.434 in reply to 258215.433
Date: 8/2/2016 4:28:28 AM
Overall Posts Rated:
136136
Daj sta ti je, pa nije covek umro da moramo sve najbolje pricati o njemu. Uostalom, niti sam nesto slagao, niti ruzno rekao i ne znam u cemu je problem.

From: Ogi

To: Lale
This Post:
22
258215.435 in reply to 258215.432
Date: 8/2/2016 4:40:23 AM
Overall Posts Rated:
172172
Ne mogu da verujem!
Ovi naši selektori i skauti me prijavili i popio sam ban na Buzzerbeater-u.

Ovo je cista glupost, jer niti sam ga ja prijavio, niti je Mare. Kontam da tu vise misli na mene, ali opet ponavljam, cista glupost. Ako ga je i prijavio neki od skauta, prijavio ga je iz nekih svojih razloga, a ne zato sto mi u "strucnom stabu" mozgamo kako da njega izbacimo iz igrice. Strucni stab se i onako cuje svaki put pred novu sezonu da se podele spiskovi i onda se ne cujemo do narednog drafta :D Tetak je cesto u teorijama zavere i vecno su svi protiv njega, njegovi igraci su najbolji, ali ga selektori ne vole pa ne igraju u reprezentacijama...

Zao mi je sto je popio ban, jer ce ova igrica biti dosadnija bez njegovog kukanja :D

kao skaut iako ne bas azuran u zadnje vreme potpisujem sve sto lale rece.

A s druge strane-covek se folirao mesecima sa computermenagedplayer nickom, kao fora banovali ga , a igrao normalno, ako prozivao nekog od ovih admina-pa brate taj ga i banovao-a oce tetak da prozove na ruzan nacin. tacka

Last edited by Ogi at 8/2/2016 4:40:46 AM

This Post:
11
258215.436 in reply to 258215.434
Date: 8/2/2016 6:27:06 AM
Overall Posts Rated:
2525
To da li si slagao, znas samo ti. Ali podrugljiv bio jesi. Nema nikakvih problema, onaj ko ne laze i ne treba da ih trazi.

This Post:
00
258215.437 in reply to 258215.436
Date: 8/2/2016 8:20:51 AM
Overall Posts Rated:
189189
Nisam imao dovoljno para da ispratim tetkov bid za amera 25godina najbolji svi vremena i120 skilova
http://www.buzzerbeater.com/player/33457947/overview.aspx
PostaviLale i Mare link najboljeg naseg igraca od 25godina potencijala10 i platu 25hiljada. Ondacemo znati ko laze

This Post:
11
258215.439 in reply to 258215.427
Date: 8/2/2016 11:47:32 AM
KK Losers
II.3
Overall Posts Rated:
318318
Second Team:
DZASK United
Pisao mi je Tetak opsirno na fejsbuku. Manje-vise isto sto i tebi. Zao mi je sto je covek banovan, jer nikad nisam primetio nista sumljivo u vezi njegovog tima. Iznervirao me 100 puta sa njegovim teorijama zavere, ali nikad nisam ni pomislio da ga prijavim. Nisam imao nijedan razlog. Niti prijavljujem bilo koga, sigurno 15 sezona nikog nisam prijavio. Ni one ocigledne varalice. Jer nisam primetio da je ikad neka varalica postigla neki znacajan uspeh na igrici.
Mislim da je kljuc problema u tome sto se zakacio sa vlastima. Znamo da su vlasti uvek u pravu. Zato mi nije jasno koji smo to MI dosli Tetku glave.
Zajednica nam je mrtva, to jeste problem. I ne vidim nacin da je ozivimo. Jedino ohrabrujuce je sto ljudi treniraju, stvaraju se vrhunski igraci i imamo kontinuitet dobrih rezultata sa nacionalnim timovima. Ali nema ko da isprati, da pohvali, da kritikuje. Eeee, da je Golub "ziv"..I jos desetine ljudi koji su "drzali" forume.
Ako mislite da postoji nacin da pomognemo Tetku, vi pisite. Ja sa GM-ovima nikad nisam imao kontakt, osim ranije sa Kenijem, ali i to je bio prijateljski kontakt, vezan za klub i rezultate, nista zvanicno. Ako neko od nasih ljudi zna nekog GM-a, barem pitajte za tacne razloge bana. A ne da se svali krivica na selektore i skaute.
Snesko, sta tacno treba da iskopiram i sta da dokazem? Nisam te razumeo.

Advertisement