Ja skautovao po 3 nedeljno i u listi imam dvojicu kojima je potencijal 4 lopte. Steta samo sto su po 19gjel, a pod kojim su rednim brojem?))))))))))))))
Ja skautovao po 3 nedeljno i u listi imam dvojicu kojima je potencijal 4 lopte. Steta samo sto su po 19g
Ovaj najbolji je 55ti :D
Meni se prvi put desilo da na listi imam jednog sa svim maksimalnim ocenama, ali sigurno ce ga neko izvuci pre...
Meni se prvi put desilo da na listi imam jednog sa svim maksimalnim ocenama, ali sigurno ce ga neko izvuci pre...pa kazi Grobaru pod kojim je rednim brojem, pa neka ga izvuce on, ima realne sanse za to, do tebe sigurno nece da stigne :-) pomogni drugaru u nevolji, ucini drugaru uslugu da i on ima nekog kvalitetnog igraca! ;-)
Meni se prvi put desilo da na listi imam jednog sa svim maksimalnim ocenama, ali sigurno ce ga neko izvuci pre...pa kazi Grobaru pod kojim je rednim brojem, pa neka ga izvuce on, ima realne sanse za to, do tebe sigurno nece da stigne :-) pomogni drugaru u nevolji, ucini drugaru uslugu da i on ima nekog kvalitetnog igraca! ;-)Igraci koji su skautovani imaju razlicite redne brojeve za svaki tim...onaj koji je kod tebe prvi na spisku sigurno nije i kod nekog drugog iz tvoje lige...
Igraci koji su skautovani imaju razlicite redne brojeve za svaki tim...onaj koji je kod tebe prvi na spisku sigurno nije i kod nekog drugog iz tvoje lige...