Oskar dla najlepszego managera PLK i II ligi
Big Z - zdobycie PP i awans do PLK - ten sezon bezsprzecznie należał do jego Rosomaków
Oskar dla najlepszego managera niższych lig
m4ti_ - kilka sezonów dobijał się do II ligi i w końcu udało się. Dobry, wyrównany skład i świetny manager...myslę że II liga to nie wszystko na co go stać...:)
Oskar Aktywista
Dejvidd - przejął typerka od Vinniego i świetnie sobie poradził. Do tego organizacja PJ3B. Dobra robota Dejvidd
Oskar Społecznik&Forumowicz
GM-Khazaad - pomaga zawsze kiedy to konieczne. Nie pokazuje przy tym że to on tu jest szefem ;) A do tego te jego świetne i wyczerpujące referaty

Ale jak nie będzie nas informował o kolejnych spektakularnych zamknięciach to może być ostatni Oskar dla niego ;)
Super Oskar
Leszek Skorupski - co prawda nie udało mu się awansować do MŚ ale i tak wykonał kawał dobrej roboty z U21. Brawo Leszek
Najlepszy mecz
Litwa - Polska (8188). Pełen dramaturgi i zmieniającym się prowadzeniem. Szkoda że przegrany...
MVP sezonu
Florian Pogorzelec (6024857) Dołączył do NT z U21 i od razu stał się jego silnym ogniwem. I pomysleć że jak okładał mnie kiedyś w lidze to ja go nie lubiłem ;)
Wydarzenie sezonu
Nie będę oryginalny:
spadek Rafalskiego i al_saida z PLK. Dwóch tak doświadczonych managerów nie dało rady utrzymać się w najwyższej klasie rozgrywkowej. Dla mnie to mega sensacja.