Αξιότιμοι μου φίλοι καλημέρα & καλή βδομάδα,
Θα ήθελα να πω και γώ την άποψη μου σχετικά με το θέμα που προέκυψε με "παγκίτη" παίκτη του φίλου μας και φυσικά, άν κάνω σε κάτι λάθος, οι εμπειρότεροι ας με διορθώσουν. Όπως θα δείτε ο συγκεκριμένος παίκτης είναι 20χρονών, παίρνει μικρό μισθό, αλλά έχει μεγαλύτερη αξιολόγηση κατα μέσο όρο απο παίκτες που έχουν λ.χ. προοπτική "ταλέντο" ή "αιώνιο ταλέντο" στην ίδια ηλικία. Και η αξιολόγηση ώς γνωστόν είναι ένας απο τους σημαντικότερους δείκτες ικανότητας ενός παίκτη γενικά. Ο εν λόγω παίκτης σίγουρα δεν θα έκανε κάποια τρελή διαφορά στην ομάδα του φίλου μας, αλλά είναι χρήσιμος με αξιολογήσεις 7-8 σε κάποια παιχνίδια, όταν υπάρχουν άλλοι ακόμα και σε μεγαλύτερες κατηγορίες με 5-6. Δεν θα πιάσει σίγουρα τρελά λεφτά στην πώληση, αλλά αυτό δεν είναι και λόγος να πέφτουμε επάνω σε έναν χρήστη, ο οποίος παίζει μόνο 2 σεζόν το παιχνίδι και είναι μικρός ηλικιακά. Είναι σοφότερο και ορθότερο να τον συμβουλέψουμε με επιχειρήματα (που δυστυχώς απο όλους όσους μιλάνε 3-4 τα χρησιμοποιούν ορθά και αναφέρω ονομαστικά Johhny, Nikos64, ParisTs, Iperihitikos και 1-2 ακόμα) παρά να τον αρχίσουμε στις "μάπες", επειδή φαίνεται να αγνοεί βασικά θέματα του παιχνιδιού. Όλοι μας βρεθήκαμε σε αυτή τη θέση, άλλοι ψάξαμε πολύ, άλλοι λιγότερο, άλλοι καθόλου. Προτιμώ πλέον (μιας και έκανα στο παρελθόν το λάθος να παίξω με κάποια παιδιά "μπουνιές" εδώ μέσα) σαν απλός ακροατής να μην απαντήσω σε κάποια ερώτηση άν αυτή τη θεωρήσω "χαζή" ή με εκνευρίσει παρά να αρχίσω να τρελαίνομαι με τον χρήστη που την έκανε και να καταλήξω να παίξω μπουνιές μαζί του. Φίλε James Bond, θεωρώ τελείως άκομψο και άτοπο το σχόλιο σου "περί παρ' ολίγον εθνικού προπονητή". Συμμετέχεις σε πολλά φόρουμ και πολλά απο αυτά που λές είναι παράλογα και χωρίς βάση. Έχεις σαφώς και πολλές σωστές απόψεις, αλλά μην νομίζεις οτι διεκδικείς "το αλάθητο του Πάπα". Ούτε εσύ, ούτε εγώ, ούτε κανείς μας δεν τα ξέρει όλα. Απλά κάποιοι έχουν μεγαλύτερη εμπειρία στο παιχνίδι, οξύτερη κρίση και ενασχόληση με τον πραγματικό κόσμο του μπάσκετ (εγώ δεν ανήκω σε αυτούς, είμαι ποδοσφαιρόφιλος) και θα ήταν καλό να αφήνουμε αυτούς να μιλάνε και να απαντάνε. Θα σου άρεσε κάποιος να σε ειρωνευτεί έτσι; Λογικά, νομίζω πως όχι. Συνεπώς, "μην κάνεις αυτό που δεν θα ήθελες να σου κάνουν" όπως είπε κάποτε και ο μέγας του νεοελληνικού Διαφωτισμού Ρήγας Φεραίος.
ΦΙΛΙΚΑ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Last edited by Δημήτρης at 1/25/2010 5:24:36 AM