1) :), no budiž
2) no, popularizce je důležitá, ale nemyslím, že by to bylo to stěžejn
3) trochu mi tam chybí čárky, abych si byl jistý, že jsem to nepochopil jinak. ale koukni kolik lidí ve volbách obvykle tak hlasuje; s tím souvisí, i když spíš, odkud ale mohli znát tebe?; když uvidím kandidáta, který je (zatím) níž než ve druhé lize, tak potřebuju důvod, abych hlasoval pro něj a věděl, že to není nějaké náhodná kandidatura nějakého ucha (to není na tebe, myšleno obecně)
4) mě šlo hlavně o to, jestli tam bude nějaké registrace, čili, aby na nich byla databáze uživatelů a nechodili nám tam cizí získávat informace ; druhá věc je, jestli by se to vůbec ujalo, externí fórum je třeba taky dost mrtvé
5) já to na to háklivý nejsem, ale jsou tu lidi ,co potřebují vdět, kdo může vidět skilly jejich hráčů, jinak bude konce světa, tak je s tím při kandidatuře dobré počítat dopředu
7) no Slováci teď chvíli neměli pořádného kandidáta... :D
8) tady jen poznámka, vzniklo to náhodně, ale pokud trénuju bloky, asi je trénuju, jednopostově na pozici C. Doskoky jednopostově nejdou, takže na ně asi nebudu chtít přejít, protože mám jenom tři hráče, u kterých chci něco trénovat a zbytečně mi zůstanou ty tři místa u dvopostového tréninku ležet ladem (budou dostávat trénink hráči, u kterých je to neefektivní); pak taky jsem se na bloky neptal náhodou, možná tě napadně proč bych je neměl trénovat (a o rozložení skillů u Urbánka nejde, vědět je k tomu nemusíš)