Παίζω το παιχνίδι από τη σεζόν 3....Προκαλώ όποιον θέλει να βγεί δημόσια και να πεί οτι του έχω προτείνει ποτέ να παίξουμε αμοιβαία χαλαρά ή οτιδήποτε....Μην περιμένουμε και πολύ, δεν το έχω κάνει ποτέ γιατί δε γουστάρω να το κάνω....Φέτος πχ που είμαι Α1, εχω αφήσει κάποια παιχνίδια χωρίς να κατεβάσω καλή ομάδα...Εν τούτοις έφαγα 100 άρες γιατί οι αντίπαλοι με έπαιξαν στα ίσια....Έχω πρόβλημα με τη διαφορά πόντων, και μάλλον θα μου στοιχίσει και την παραμονή....Δεν έκανα όμως την παραμικρή νίξη για το πώς θα κατέβω....Ούτε είπα στον αντίπαλο, να βάλει χαλαρά για να μην με σκίσει....Θα μπορούσα να το κάνω και να είμια μάγκας και να έχω και καλύτερη διαφορά πόντων....Οπότε φιλαράκι μη μου λες εμένα αν έχω περισσότερες πιθανότητες να κερδίσω κάποιον και ιστορίες....
Τελικά όμως εκεί είναι η μαγκιά, να παίζεις στα ίσια και με τις ικανότητες σου, και το ότι από τις 17 σεζόν, παίζω συνεχώς σε τελικούς χωρίς να κανονίζω διαθέσεις είναι ακόμα μεγαλύτερο επίτευγμα από αυτόν που κερδίζει ενθουσιασμό και ποντους στα ματς που δεν χτυπάει....Χωρίς να μιλάω για "στήσιμο" ενθουσιασμού, έχω τα περισσότερα τρόπαια από οποιονδήποτε εδώ μέσα....Φαντάσου να μίλαγα....Τελος πάντων, γνώμη και συμπεριφορά δεν θα σου αλλάξω, οπότε συνέχισε το "έργο" σου...Να είσαι περήφανος, γιατί αφού είναι νόμιμο, είναι και ηθικό...Από δω και πέρα τους όμοιους σου θα τους αποκαλώ Βουλγαράκηδες.....χαχαχα