Tai kad pasakau savo nuomone kodel vienas blogas o kitas geras, reiskia kad pasaulis sukasi apie mane ? O kai tu parasai kad ptyca geriausias ir reiktu uz ji balsuoti, tai viskas tvarkoje? :D:D del to kad yra kiti, tegu ir buna, tegu ir sako savo nuomone, bet nx cia mane kisi ? Tiek neturi ka pasakyti ir reiksti nuomones savo nemoki ar isvis jos neturi, kad reikia butinai net nedalyvaujanti rinkimuose kliudyti kad nukreipti visus klausimus patogius ir nepatogius nuo tau patikusio kandidato ? Nezaisk zaidimu. Buk paprastesnis.
Jei klaustukas sakinio gale, as vadinasi klausiu. O gaves atsakymus, noriu ir turiu teise pasakyti savo nuomone. Matyt tu to nesugebi ir lb pavydi man kad as taip moku. Nieko kai mokykla baigsi, gal ir tu ismoksi destyti mintis ir reiksti nuomone, neliudek, ateis ir tavo laikas.
O del praejusiu rinkimu, tai prie ko cia jie ? Atrodo ne tam sita tema skirta, jei nori apie nt klausynet, eik i nt tema ir klausynek. Bet trumpai galiu atsakyti, atsakynejau i visus klausimus tiesiai sviesiai, todel turbut ir isrinko, kad buvau aktyviausias, nesislepiau tyloje, o draisiai visiems atsakiau i betkoki klausima.