BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > NT Debatai

NT Debatai (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
224214.43 in reply to 224214.40
Date: 8/21/2012 4:21:57 PM
Overall Posts Rated:
3838
Kaip zadi pritaikyti monoskilus,tarkim centrus su 3 pagrindiniais skilais is U-21 i Nt rinktine? Ir kiek laiko tai galetu uzimti?

This Post:
00
224214.44 in reply to 224214.41
Date: 8/21/2012 4:23:10 PM
Overall Posts Rated:
561561
Siaip as visada balsuoju uz tuos zmones kurie atsakyneja i klausimus. Nesvarbu jie man patinka ar ne. Kolkas esi 1 os 1 kandidatas. Kiti dar niekas ne kalbos neturi.

This Post:
00
224214.45 in reply to 224214.27
Date: 8/21/2012 4:24:58 PM
M.L.S. REICH
IV.7
Overall Posts Rated:
393393
Apmaudu, kad tave mazai kas ivertino viesais pareiskimais, butum dar kadencijai likes.

This Post:
00
224214.46 in reply to 224214.43
Date: 8/21/2012 4:32:18 PM
Overall Posts Rated:
150150
dabar taip vadinamų "medžių" nebus nei vienoje rinktinėje. 21metų žaidėjas, centras, po to kai sužais rinktinėje bus prižiūrimas kad keltų ir antrinius centrams reikalingus skilus, pasus ir t.t. Reikia daryti taip, kad finansinė našta klubams būtų kuo mažesnė, turiu omeny žaidėjų algą.
Dabar rūpinamąsi, kad centrai turėtų ne tik pagrindinius skilus, bet ir antrinius.
jei apie laiką kalbėti, manau praeis kokie dar 5 sezonai, kol galėsime tą turėti NT rinktinėj.

This Post:
00
224214.47 in reply to 224214.40
Date: 8/21/2012 4:41:30 PM
Overall Posts Rated:
561561
Aciu uz neatsakytus klausimus ir issisukynejima. Toliau taip varyk :)
P.S. bent esi mates NT duombaze ? :)) Snekutis :)) Kaip viska zinantis, bet nemates :) As mates tiek U21 tiek NT, nes ir ten ir ten buves. IR skautinau ir visa seza rasynejau zmonems, kai kazleko pareiGa buvo tik taktikas deliot, viska spejau vienas. NT deja to spet neimanoma. Tad as palyGint Galiu, ko tu neGali padaryti. LoGiska ? As manau kad taip...Tad nesireiksk ko nezinai. Klausimas durnas Galejo pasirodyt nebent tokiam zmoGui...Nes tai klausimas kaip klausimas. Kai juokinti zmones bandai, tenka uzduot klausima kodel is saves visazini juokintoja darai ir mazini savo populiaruma ? Cia su Vaidu planas ? Save padaryti nemeGiamu, tada vaidas Gris is po bano ir suvaidins Gerieti ir laimes rinkimus ?
NE mano sumanymas deja buvo o ankstesniu ipediniu, turbut Ryckos ar MIndziaus skirstyt paGal potencialus i tuos kuriuos priziuri nt treneriu stabas ir U21 stabas. Kodel ? Elementaru Vatsonai...Multiskiliskumas Nt ir monoskiliskumas U21...
Idomu kaip jus tuo U21 paGrindu kazka paformuosit kai jiems dar kokie 5 sezonai trenkiu bus reikalinGa kad i rinktines patekt...Ir kaip tu paformuosi is komandos lyderiu ar super zvaizdziu monoskilu...? Gali neatsakynet, nenoriu tiek dauG zinot kiek tu, nes nenoriu tiek nusent kaip tu...
P.S. Kai sakai kad nevarai ant kitu ar pan. nemynek tada manes kad as tai dariau, nes tai irGi yra varimas net ant tebesancio trenerio ir taip savo akciju kelimasis:))) Kai ant saves uzsistumi net ziauru ;)) TIek to kledek cia forume, nebeturiu tau klausimu :)

This Post:
11
224214.48 in reply to 224214.47
Date: 8/21/2012 4:54:12 PM
Overall Posts Rated:
150150
Ačiū dievui, gal pagaliau nutilsi ir neterši eterio. Tu U21 treneriu nebuvai gudruti, buvai tik asistentas... ir tada pasiplovei kartu su kazlėku nebaigęs savo pradėto darbo, nes asmeninės ambicijos neleido baigti pradėto darbo.
O apie darbą NT ir U21 tai išvis nusišnekėjai, darbo žymiai daugiau yra U21, tik tu čia save bandai kaip kažkokį gelbėtoją vaizduot, kad ne visi atseit gali NT treneriais būt. Jei nori tai ir gali, turi laiko - gali, supranta žaidimą - gali. Nusimesk rožinius akinius, gal ir seniai žaidimą žaidi, bet nereiškia, kad esi kažkuo išskirtinis, geresnis ar protingesnis, visada teisesnis, kaip koks čekuolio ir norriso hibridas :D suprantu žemaitis yra žemaitis, bet bent jau pripažink klydęs. pasakysiu paprastai, ne ant to berneli užšokai, niekas čia tau šikt ant galvos neleis.

This Post:
00
224214.49 in reply to 224214.48
Date: 8/21/2012 5:35:37 PM
Overall Posts Rated:
561561
O tu tai jau U21 treneriu buvai ?

This Post:
00
224214.50 in reply to 224214.48
Date: 8/21/2012 5:43:20 PM
Overall Posts Rated:
561561
Pirma del sokiu as nemeGstu sokt tai sorry nesokau ant taves ir nezadu su vaikinu sokiais uzsiimynet. Man moterys patinka. Rasyk i Siaulius su situo pasiulymu.
Antra del viso kito sudo kuri parasei, tai ka tu darai ? Pats aiskini kad neGrazu stumt ant kitu treneriu, bet pats tai darai dabar ir net davus tau pastaba toliau tesi...Kiek dar zemai pulsi ? Neatrodai saves nebesuprantantis ? Taip iseina jau save kritikuoji tai ka pasakai pries tai ? :))
Trecia niekas nieko nesake, nei kad as Geresnis uz kazka, nei kad teisesnis, nei kad protinGesnis, nei tuo labiau isskirtinis. Nei tuo labiau Gelbetoju zaidimus zaidziu. As rinkejas, tu kandidatas. As uzduodu tau klausimus, tu atsakai. Man neidomios tavo sizofrenines sapaliones ir isvedziojimai kazkokie apie tai ko nebuvo isvis nei sakyta nei kalbeta. Tu toks kompleksuotas kad tavo kazkokios ambicijos uzsiGauna, jei taves kazko paklausi i tai ko tu neturi atsakymo arba siaip nepatoGus klausimas ? Pries mane nereik sakotis ir didvyrio is saves versti, as pries tave nekovoju, nekandidatuoju. Tad nesikelk cia reitinGu ant svetimo b...o jodamas...

This Post:
11
224214.51 in reply to 224214.50
Date: 8/21/2012 5:56:05 PM
Overall Posts Rated:
150150
tiek to, duosiu TAU kelią.

This Post:
11
224214.53 in reply to 224214.51
Date: 8/22/2012 3:37:02 AM
Overall Posts Rated:
3434
gražiai kalbos tavo atrodo, atsakinėjimai į klausimus, nors kaip Paulius sakė ir išsisukinėjai... Bet realybė ne tokia, kip tavp sapalionės:). Lietuvos žaidėjų tu į lbbl neįgrūsi tikrai... Visų pirma niekas nenorės jų parduot, visu antra niekas nenorės laikyt tokų alginių monsttrų:). Fermas ilgai darysi:).

Toliau, apie formas, treniravimus, visa kita, nebus taip kad pašnekėsi su savininkais ir ims treniruot viską ar palaikys formas, esu su Paulium kalbėjęs, kad savininkai kai kurie yra labai nesukalbami ir niekaip neina jiem įkalt, kad treniruotų žaidėjus ar palaikytų formas:).

8 sezonai... O tu dar tik III lygoj? na gal čia dėl taktikų pasirinkimo viskas negerai ką? Man kyla dėl šito abejonės. Tai kaip tu tada rinksi rinktinei taktikas? Visą sezona loši bėgti ir mesti arba artimais?. Jeigu nesi buvęs U21 treneriu, negali lyginti kas yra sunkiau. Nt yra gerokai sunkiau:). Didesnis galvos skausmas, ir dėl tokių "pagalbininkų" kaip aš buvau, (Pauliau, nuoširdžiai atsiprašau, tiesiog vasarom man 2 triešos į dieną, už rinktine sportuoju, tai... neberandu laiko ).

Pasiekt tiek kiek Paulius tau nepavyks, kadangi tu jau vien forumuose (neįsižeisk) bet atrodai kažkiek bukas. Tau Paulius gal ir čekuoliškai, bet užduoda rimtus ir svarbius klausimus, į kuriuos privalai atsakyti tiesiai ir be išsisukinėjimų, o tu ką darai?:).

dėl U21 ir NT štabo darbo kartu, idėja gera, bet kaip tu tai įgyvendinsi?:)). Jeigu jau jum U21 "taip labai sunku, be abejonės sunkiau už NT" tai kaip jūs žadate susppėti visur?:))

Nusiimk rožinius akinius, ir į pasaulį pažiūrėk kiek rimčiau, o ne per savo svajones (tariamus planus).

Advertisement