BuzzerBeater Forums

BB Hellas > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
231071.43 in reply to 231071.41
Date: 11/29/2012 2:49:40 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Στέλιο και Getho!

Θεωρητικά μιλώντας, δεν πρέπει να βάζουμε τρικλοποδιές στην εθνική ομάδα. Απάντησα στο τι θα κάνω σε περίπτωση τέτοιας κατάστασης.

Ένα από τα αρνητικά της υποψηφιότητάς μου είναι η απειρία μου σε ζητήματα εθνικής. Πιθανότατα αιθεροβατώ. Ελπίζω πως θα βρεθούν εντάξει άτομα να προσφέρουν τους παίκτες τους στην ομάδα.

Από ενδιαφέρον θα ήθελα να ακούσω ορισμένες άλλες προτάσεις για τα ζητήματα που τέθηκαν.

για να είμαι απόλυτα ειλικρινής θέλω να αποφεύγω τις πολλές προσωπικές απόψεις σε προεκλογική περίοδο, αλλά από τη στιγμή που θέλεις να ακούσεις γνώμες, πολύ ευχαρίστως.

καταρχάς καμία τρικλοποδιά από εμένα προσωπικά και προς κανέναν. να καταλάβεις 2 φίλοι μου είναι υποψήφιοι και μπορώ μόνο έναν ψηφίσω! χαχαχα
αλλά πέρα από αυτό, έχω χαρεί με την υποψηφιότητά σου ειλικρινά επειδή πρώτον αγαπάς το μπάσκετ και ασχολείσαι με αυτό, δεύτερον γιατί θέλω να βλέπω νέες παρουσίες στην κοινότητά μας, και τρίτον γιατί είσαι γυναίκα(σόρυ που το λέω, αλλά αλήθεια λέω).

πάμε στις απόψεις τώρα.

έχεις ένα σωστό όραμα. στόχος είναι να κρατάμε ζεστούς τους ιδιοκτήτες ώστε να μην πάψουν να προπονούν τους παίκτες τους ταλαντούχους. πολύ πολύ σωστό αυτό. το θέμα είναι το πως.

εσύ στέκεσαι στις κλήσεις λοιπόν. το πρόβλημα είναι όμως ότι οι θέσεις είναι κατά πολύ λιγότερες από τους υποψηφίους διεθνείς. έτσι έχουν αποφασίσει όλα τα προηγούμενα τιμ να καλούν απλά αυτούς που θεωρούν καλύτερους αγωνιστικά άμεσα. στις τελευταίες 2 θητείες μάλιστα, μπήκε ας πούμε και όρος για ελάχιστο ποτένσιαλ προοπτικής, ώστε να καλούνται μόνο όσοι ελπίζουν για την μεγάλη εθνική μελλοντικά.

πως λύνεται ο φόβος σου ότι όσοι δεν έχουν παίκτη στη νέων θα συνεχίσουν να προπονούν?

η απάντηση είναι η επικοινωνία με τους ιδιοκτήτες και η πρόοδος και του παίκτη τους και της ομάδας τους. οι εθνικές είναι μεγάλο σχολείο και ακόμα και αν δεν δει κάποιος παίκτη του να γίνεται διεθνής, πολλά θα έχει κερδίσει από τις συμβουλές και την καθοδήγηση του τιμ. εγώ προσωπικά είχα και παίκτη που έπαιξε και παίκτη που δεν κλήθηκε. όμως ακριβώς επειδή είχα την τύχη να καθοδηγηθώ σωστά από τα τιμ, συνέχισα και συνεχίζω τη δουλειά πάνω στα ταλέντα μου και ελπίζουν για τη μεγάλη κάποια μέρα αλλά κι εγώ προοδεύω αγωνιστικά.

τέλος υπάρχουν και κάποια φιλικά στα τέλη των σεζόν, όπου μπορείς τότε να δώσεις συμμετοχές και σε άλλους παίκτες σαν επιβράβευση καθαρά.

σχετικά με το αγωνιστικό τώρα, πρέπει σαν εθνικός προπονητής πρώτα για εσένα και μετά για την κοινότητα να κυνηγάς όλα τα ματς. με αυτόν τον τρόπο η διασκέδαση μπορεί να βαρέσει κόκκινο. κι αυτό θέλουμε στην τελική, επιτυχίες που θα μας κάνουν να περνάμε ακόμα καλύτερα και που θα τραβήξουν και τα βλέματα όλης της κοινότητας και θα καταλήξουμε να έχουμε περισσότερους ενεργούς χρήστες γύρω από τις εθνικές μας.

μπορούμε να συζητήσουμε και για καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, όπως στάνταρ σκιλς, τακτικές, χημεία ρόστερ, αλλά δεν θα ήθελα να ξεκινήσω εγώ τέτοια κουβέντα. Μάλλον εσείς οι υποψήφιοι θα πρέπει να το κάνετε αυτό είτε από μόνοι σας είτε εφόσον σας ζητηθεί από εμάς.

Απολογούμαι για το σεντόνι και την φλυαρία μου, αλλά μου συνηθίζω να προσπαθώ να είμαι περιγραφικός ώστε να μην αφήνω κενά. Ελπίζω να τα κατάφερα!
χαχαχαχα

This Post:
00
231071.44 in reply to 231071.43
Date: 11/29/2012 3:58:53 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
προσωπικα πιστευω οτι και η μικρη εθνικη οπως και η μεγαλη πρεπει να ειναι ακρως ανταγωνιστικη...για αυτο και πρεπει να παιζουν οι καλυτεροι...ετσι θα επιβραβεύονται οι μανατζερ που προπονουν σωστα ακολουθωντας τις οδηγιες. προσωπικα προπονω συνεχομενα ολες τις σεζον μου στο παιχνιδι και προσαρμοζω ολη την ομαδα στην προπονηση των παικτων...ειχα παρει μαλιστα και προπονητη παγκοσμιας κλασης πληρωνοντας τον με 90.000 μισθο την εβδομαδα για χαρη της προπονησης...εχασα πολλα λεφτα στην ουσια δεν κερδισα πολλα ποπ, τουλαχιστον οσα περιμενα, αλλα πουλησα τον βερνικο 1.500.000 χαρτι στον Ν-1 ιταλιας....τουλαχιστον απο προπονηση νομιζω οτι σκαμπαζω αρκετα καλα...στις τακτικες της ομαδας εχω την εμπειρια του κουμπαρου μου γιαννη και του καλου μου φιλου σταυρου και φυσικα των εμπειροτερων παικτων...σημαντικο ρολο για τον νεο προπονητη θα παιξει και ο επιτυχημενος προκατοχος κοουτς σπυρος (tzilardino) ο οποιος ειναι και συντοπιτης μας σχετικα με τον ενθουσιασμο κτλ τρικ, excel...

Message deleted
This Post:
00
231071.46 in reply to 231071.45
Date: 11/29/2012 5:02:35 PM
Overall Posts Rated:
13091309
Ας αναφέρω κι εγώ ένα κίνητρο, για άτομα να προπονούν παίκτες για Εθνική, μιας που ξεκίνησα αυτή την κουβέντα.
Το έγραψα περιλιπτικά και στο νήμα του γκάλοπ για την Εθνική, αλλά η συμετοχή εκεί δυστυχώς είναι πολύ μικρή.
Προϋποθέτει να συμφωνήσουμε επί του πλαισίου, μέσα από συζήτηση και τυχόν διαφοροποιήσεις. Το ίδιο ισχύει και για κάποιο άλλο πλάνο, που ενδεχομένως προταθεί και προκριθεί ως καλύτερο.

Οι μάνατζερς που προπονούν για την Εθνική, να έχουν προτεραιότητα, στο ντραφτ.

Οταν ο παίκτης που προπονούσαν, επί τριετία, γίνεται 22 και βγαίνει εκτός ηλικιακού ορίου U21, στο ντραφτ της προηγούμενης μέρας, να έχουν κορυφαία θέση επιλογής στον όμιλο τους.
Ισως ακόμα, να έχουν προτεραιότητα και στα καλύτερα ταλέντα, βάση προοπτικής, που βγάζει η μηχανή για τον όμιλο τους.

Ο τρόπος που σκέφτομαι, για να προωθήσουμε την όποια ιδέα, συζητήσουμε και προκρίνουμε.

Καταλήγουμε στην τελική πρόταση, μέσω γκάλοπ στο ελληνικό φόρουμ.

Επικοινωνούμε με τους προπονητές U21, των άλλων χωρών. Τους ενημερώνουμε για την πρόταση μας. Τους αναλύουμε το σκεπτικό μας και τα οφέλη(και για τις U21 ομάδες). Τους ζητάμε να ενημερώσουν τους χρήστες των χωρών τους.

Φέρνουμε την πρόταση μας, αναλυτική και με το σκεπτικό της, στο παγκόσμιο φόρουμ-ΒΒ Global(english) ή στις εισηγήσεις, με ενσωματωμένο γκάλοπ.

Αν μαζέψουμε 1000 ψήφους από τον υπόλοιπο κόσμο(σαν ομάδα all star ακούγεται) και όσες παραπάνω από Ελλάδα, πιστεύω έχουμε αρκετές πιθανότητες, να γίνει δεκτό το αίτημα μας και να γίνει σε έυλογο χρόνο η ανάλογη αναβάθμιση(μικρότατη) στο σύστημα.

Οι χίλιες ψήφοι, δεν είναι καθόλου ανέφικτος στόχος. Από τις 100 χώρες του buzzerbeater(98 για την ακρίβεια), θέλουμε μέσο όρο 10 ψήφους, έκαστη.
Νομίζω ότι ο μέσος όρος σε κάθε χώρα, μόνο των χρηστών που ήδη προπονούν παίκτη με την προοπτική της U21 και ξεκάθαρα θα είναι θετικοί, είναι πολύ πάνω από 20.
Χωρίς να υπολογίζουμε καν ψήφους από τους υπόλοιπους χρήστες της χώρας, οι οποίοι μπορεί να θεωρήσουν ότι δεν αποκομίζουν κάποιο όφελος από τη διαδικασία, αν και ανακριβές.

Υ.Γ με 10 χιλιάδες ηλεκτρονικές ψήφους,επιδίδεις αίτημα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

From: Thor
This Post:
22
231071.47 in reply to 231071.46
Date: 11/30/2012 1:04:01 AM
Overall Posts Rated:
291291
παίδες καλημέρα και με συγχωρείτε....

είμαι σίγουρος ότι καλοπροαίρετα θέλετε να ασχοληθείτε με την U21 (χωρίς να έχετε την παραμικρή ιδέα του φόρτου εργασίας που σας περιμένει ΑΝ θέλετε να κάνετε σωστά την δουλειά σας...) αλλα ακούγονται κάποια πράγματα....

ρεαλιστικά στοιχεία:
1) Αν θέλετε η U21 να είναι προπαίδευση για μελλοντικούς παίκτες της Εθνικής ανδρών...πρέπει να είσαστε πολλοί αυστήροι με τα potential των παικτών που θα επιλέγονται...άρα κάτω απο superstar(και αυτό υπο προυποθέσεις...χάνετε τον καιρό σας)
2) το 80% των παραπάνω παικτών θα ΧΑΘΟΥΝ αν και εφόσον δεν τους απορροφήσει χρήστης που θα θυσιάσει το καλό της ομάδας του προκειμένου να προπονεί εναν παίκτη
3) το 50% των χρηστών που έχουν πάρει καλό draft δεν το ξέρει ή είναι ανενεργός χρήστης, το άλλο 30-40% θέλει να βγάλει χρήματα, και μόνο ένα 20% θα σας βοηθήσει να προπονείσετε έναν παίκτη, και απο αυτό το μικρό δείγμα...οι περισσότεροι στην 2η ή 3η χρονιά...θα βαρεθούν ....ΑΡΑ εξασκήσετε ψυχολογία στον πώς να ενθαρρύνετε τις προπονήσεις
4) δεν άκουσα ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με την μεγάλη Εθνική. Οι περισσότεροι απο εσάς που έχετε βάλει υποψηφιότητα ΔΕΝ έχετε προπονήσει ΠΟΤΕ παίκτη εθνικής και οι περισσότεροι βρίσκεστε σε μη ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. ΑΡΑ εκμεταλλευτείτε τις γνώσεις των προπονητών της μεγάλης εθνικής και ακόμα καλύτερα βρείτε και βάλτε στο προπονητικό σας team έναν έμπειρο manager. Οι αποκλειστικές υποψηφιότητες είναι καταδικασμένες να αποτύχουν ή να σας ωθήσουν σε οικογενειακές διαμάχες λόγω των πολλών ωρών που θα αφιερώνετε :)))
5) Η U21 ΠΡΕΠΕΙ πάντα να είναι ανταγωνιστική. Διαφώνησα και στο παρελθόν με τις χαζομαρες ότι ας μην είμαστε ανταγωνιστικοί προκειμένου να χαιδεύουμε μερικούς manager ώστε να συνεχίζουν να προπονούν τους παίκτες τους και να τους ετοιμάζουν για την μεγάλη εθνική. Στην μεγάλη Εθνική ΔΕΝ πρόκειται ποτέ να είμαστε πρώτοι, και αυτό γιατί ένα φιλόδοξο πλάνο του Καjabbar και άλλων τινάχτηκε στον αέρα και κυρίως γιατί είμαστε λίγοι ενεργοί χρήστες σε σχέση με αλλες χώρες. η U21 όμως μπορεί να γίνει ανταγωνιστική γιατί προυποθέτει αυστηρο πρόγραμμα 3τίας μόνο(αυτό δεν σημαίνει ότι παίρνουμε και κομπάρσους...προοπτική παγκίτες κτλ...)

γενικά είναι απο μόνο του εξαιρετικά αισιοδοξο ότι νέοι χρήστες θέλετε να ασχολειθείτε με την U21...είναι καλό για την επιβίωση του παιχνιδιού...απλά ζητήστε βοήθεια απο έμπειρους χρήστες(ανακοινώστε ποιοι θα είναι ώστε να σας ψηφίσουμε ανάλογα), δώστε σωστές συμβουλες για προπόνηση, βρείτε τρόπους να ζωντανεψετε το φόρουμ στο θέμα της εθνικής με pre game post, post game posts κτλ με χιούμορ, αναλύσεις...ενεργοποιήστε την κοινότητα, δώστε ανταγωνιστική εθνική και ΙΣΩΣ κάποιοι βρεθούν να σας βοηθήσουν...το παιχνίδι βρίσκεται σε φθίνουσα πορεία, το ότι αρκετοί απο εσάς θέλετε να ασχοληθείτε με τηνU21 είναι αισιόδοξο...άσχετα με το όποιος γίνει προπονητής θα χτυπά το κεφάλι του :)

Edit:Αφαιρέθηκαν 2 μικρά κομμάτια για προφανείς λόγους.

Last edited by EGM-Nickleon at 11/30/2012 1:12:26 AM

From: tapoutos 7

To: Thor
This Post:
00
231071.48 in reply to 231071.47
Date: 11/30/2012 2:32:07 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
εχει απολυτο δικιο o Thor σε ολα τα παραπανω απλα θα ηθελα να προσθεσω οτι για να φτασουμε στο επιπεδο τον ισχυρων ομαδων πρεπει: να προπονουν και οι εμπειροι παικτες μεγαλυτερων κατηγοριων που ξερουν πως να προπονησουν καλυτερα.Λεγοντας εμπειροι εννοω τους μανατζερ το πολυ πολυ μεχρι την ΙΙ γιατι στην Α1 οι μανατζερ απλα και μονο θα τελειοποιησουν τον παικτη βαζοντας τον να παιζει στη θεση του και αυτο μονο οσοι προπονουν εκει ψηλα...οι μανατζερ της Α1 εχουν τα λεφτα και μπορουν να αγορασουν τους παικταραδες που θα παιξουν στην εθνικη ανδρων.Τωρα οι παικτες των χαμηλοτερων κατηγοριων θα πρεπει εφοσον κρατησουν χρηματα (αρκετα) να τα διαθεσουν για αγορα προπονητη παγκοσμιας ο οποίος κανει τη διαφορα στους νεαρους προπονησιμους ή εστω εκπληκτικο. Τοτε θα γινουν οι εθνικες πιο ανταγωνιστικες...αλλο προβλημα ειναι οτι τα καλα ντραφτ χανονται σε ανενεργες ομαδες ή πηγαινουν σε χρηστες που παρατανε το παιχνιδι...εκει ελπιζω οτι θα εχει επιρροη ο προπονητης της εθνικης πειθωντας τους μανατζερ να προπονησουν και συνεχισουν το παιχνιδι...αλλιως θα πρεπει να βρουμε ενα κινεζο μανατζερ να αγοραζει τους μικρους και να τους κανει ανδρες:)))

This Post:
00
231071.49 in reply to 231071.47
Date: 11/30/2012 2:48:03 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Καλημέρα σας,

Να πώ και γώ ορισμένα πραγματάκια. Θεωρώ ότι ο στόχος της Εθνικής U21, αν φυσικά θέλουμε να φτιάξουμε κάποτε έναν βασικό και μάχιμο κορμό στην μεγάλη Εθνική, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να είναι ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΣ.

Αγαπητή Liberta, συγχώρεσε με, αλλά διαφωνώ πλήρως με το πλάνο σου, διότι έχει πολλά κενά κατά την ταπεινή μου, φυσικά, άποψη.

1ον) Διότι με το πλάνο του να παίζουν ακόμα και απροετοίμαστοι 18χρονοι, θα έχουμε πολλές ήττες και θα χάσουμε θέσεις στην κατάταξη με αποτέλεσμα την καταβαράθρωση μας και πιο δύσκολες κληρώσεις στο μέλλον.
2ον) Δεν είναι σίγουρο -όπως είπαν και κάποια άλλα παιδιά- ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να δώσεις κίνητρα. Περισσότερο κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν για ίδιον όφελος και θα χάσουμε πολύτιμο χρόνο.
3ον) Δεν μας λές -εκτός και αν εγώ δεν το είδα, οπότε σου ζητώ συγγνώμη- τους συνεργάτες σου. Η Εθνική θέλει ώρες και σωστούς συνεργάτες.

Στα θετικά μπορώ σίγουρα να βάλω ότι αγαπάς το άθλημα και φαίνεται να γνωρίζεις τα βασικά, αλλά εδώ δεν είναι αληθινός κόσμος, είναι προσομοίωση και έχει διαφορά. Δυστυχώς, δεν έχω πειστεί απόλυτα ότι μπορείς να σταθείς σαν προπονητής της Εθνικής U21 κυρίως, επειδή φαίνεται ότι κινείσαι περισσότερο με τις γνώσεις που έχεις στον πραγματικό κόσμο και αγνοείς κάποια βασικά πράγματα εδώ. Αν ήμουν σκληρός μαζί σου, σου ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη, αλλά εδώ δεν είμαστε για να χαΐδευουμε αυτιά, αλλά για να γινόμαστε πολύτιμοι και ωφέλιμοι για το σύνολο, που είναι η Εθνική, επιλέγοντας τον καλύτερο για ένα δύσκολο πόστο. Με βάση αυτά που έχω ήδη δει, έχω ήδη αποφασίσει ποιόν θα ψηφίσω. Και επειδή στο παρελθόν έχω κάνει σκληρή κριτική και δεν μου αρέσει να μένω μόνο στον ρόλο του δημόσιου κατήγορου, έτσι όπως και στο παρελθόν έκανα προτάσεις κάνω μια ακόμα σήμερα με σκοπό την μακροπρόθεσμη βελτίωση της Εθνικής μας, μικρής και μεγάλης.

ΠΡΟΤΑΣΗ που θα ήθελα να κάνω

Στις επόμενες εκλογές, θα ήθελα μια ομάδα 4-5 ανθρώπων (κατά προτίμηση πρώην προπονητές Εθνικών ομάδων, που έχουν φάει το λούκι) να ετοιμάσει έναν αριθμό περίπου 15-20 ερωτήσεων τις οποίες θα τις βάλει στο φόρουμ σαν DEBATE και όλοι οι υποψήφιοι θα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να απαντούν. Τότε θα βλέπουμε ποιός πραγματικά έχει πλάνο για την Εθνική, θα γνωρίζουμε την γνώση που έχει επί της προπόνησης και τις τακτικές και θα έχουμε μια πλήρη και σαφή εικόνα των συνεργατών του (πολύ βασικό κατ' εμέ) και όλης της μεθοδολογίας που πρόκειται να ακολουθήσει. Έτσι πιστεύω, εμμέσως, θα μπορούμε να δούμε ποιός σπατάλησε και τον περισσότερο χρόνο για να δώσει επαρκείς και εμπεριστατωμένες απαντήσεις, πράγμα το οποίο πιθανότατα θα σημαίνει ότι έχει μια "μούρλα" για το παιχνίδι, άρα θα ωφελήσει περισσότερο από άλλους την Εθνική. Άλλωστε θεωρώ ότι με τις απαντήσεις που θα δίνονται θα υπάρχει και ολοκληρωμένη γνώση για τον κάθε έναν, απέναντι στα ίδια ερωτήματα, άρα θα μπορούμε πιο εύκολα να κάνουμε συγκρίσεις και να δούμε, προσωπικά ο κάθε ένας, ποιόν θεωρούμε πιο κατάλληλο για την θέση.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Δημήτρης

Last edited by epanastatis79 at 11/30/2012 3:05:38 AM

This Post:
00
231071.50 in reply to 231071.46
Date: 11/30/2012 3:03:40 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Φίλε Χρήστο,

ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΩΣ με την λογική ότι οι χρήστες που προπονούν πρέπει να έχουν προτεραιότητα στα ντράφτ. Είναι άδικο, διότι έτσι δημιουργούμε όμαδες 2 ταχυτήτων. Ο άλλος μπορεί να επενδύει στο ντραφτ, ώστε να πάρει ένα λουκούμι και να τον μοσχοπουλήσει, πρίν καν αυτός παίξει ένα παιχνίδι με την ομάδα του. Δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις γιαυτό. Τί θα του πείς; Ότι έδωσε ένα σκασμό λεφτά σε μια σεζόν και δικαιούται να πάρει έναν κουβαλητή με 1000 μισθό, επειδή δεν προπονεί;

Τα κριτήρια του ντραφτ ΠΡΕΠΕΙ να είναι random και πραγματικά να δίνουν τη δυνατότητα για το κάτι διαφορετικό σε αυτόν, που επενδύει χρήματα. Αλλιώς δεν έχουν καμιά σημασία. Από την άλλη αν οι ομάδες που προπονούν έπαιρναν τους καλύτερους παίκτες, θα είχαμε κάποια στιγμή ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΕΣ, που θα μπορούσαν να μοσχοπουλήσουν τα ντραφτ τους και να έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ έναντι όλων των άλλων.

Αυτό που είχα ρωτήσει τον GM και τον ξαναρωτάω με τη λογική να κερδίσουμε κάτι -αν και αυτό θα γίνει για όλες τις χώρες- είναι αν μπορεί να βρεθεί ή να δημιουργηθεί ένας τρόπος από το παιχνίδι οι παίκτες με προοπτική τουλάχιστον αιώνιο ταλέντο και μισθό 4000+ να βγαίνουν αυτόματα στη λίστα, αν πέσουν σε ομάδα μποτ με αρχική τιμή 1$. Έτσι πιθανότατα χρήστες που θέλουν να προπονήσουν, θα δαπανούν χρήματα και θα έχουμε περισσότερες επιλογές και σαν ομάδες και σαν Εθνική. Ίσως σε τέτοιες περιπτώσεις θα μπορούσε να υπάρχει περιορισμός σε ξένους χρήστες να χτυπήσουν αυτούς τους παίκτες, διότι πιθανότατα θα τους έπαιρναν για να τους καταστρέψουν.

Δηλαδή, να υπήρχε περιορισμός ότι παίκτες που βγαίνουν στη λίστα από ομάδες μποτ, θα μπορούν να αποκτηθούν μόνο από χρήστες της εθνικότητας του παίκτη. Το τονίζω ξανά, μόνο για τους παίκτες των ομάδων μποτ.

Last edited by epanastatis79 at 11/30/2012 4:35:31 AM

This Post:
00
231071.52 in reply to 231071.49
Date: 11/30/2012 4:00:10 AM
Overall Posts Rated:
186186
Απιστευτη η προταση

με τις ερωτησεις... συμφωνω

και γενικα θελω πολυ να προωθησουμε αυτο το πραγμα
που ανεφερα με τους 5 γηραιους-σοφους
οι οποιοι θα ειναι κοινα αποδεκτοι απο ολη την ελληνικη κοινοτητα....
Ποιος δεν θα ηθελε μεντορες στην Εθνικη
(ας θυμηθουμε τον τεραστιο Ατσα Νικολιτς)
ονοματα οπως ο Ματσας , ο Μαμου , ο Κατζα , ο Δον και οι πρωην Εθν. Προπονητες
μπορει να ξεχναω πολλους ..μην παρεξηγηθω!

και φυσικα ο μεγαλος ΜΑΓΙΣΤΡΟΣ Σαριθιν...

φυσικα και δεν θα ευνουχιζεται ο προπονητης αλλα ποιος καλος μανατζερ δεν θελει και αλλους καλυτερους διπλα του???

This Post:
00
231071.53 in reply to 231071.52
Date: 11/30/2012 4:05:10 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Όσο καλός και να είναι ο Νεκτάριος, δεν έχει πείρα της δικής μας Εθνικής, οπότε καλύτερα το τιμ που θα φτιάξει το ερωτηματολόγιο να είναι πρώην εθνικοί προπονητές σε μικρή ή μεγάλη εθνική ΕΛΛΑΔΟΣ. Ίσως και γιαυτό θα μπορούσε να γίνει μια ενδιάμεση ψηφοφορία ανάμεσα σε Εθνικούς προπονητές (αν αποφασιστεί αυτό) ή και σε εμπειρότερους χρήστες αν και είμαι κάθετος να είναι πρώην εθνικοί προπονητές.

Υ.Γ. Άσε που ο Νεκτάριος πίνει και συνέχεια :)

Υ.Γ. Και για να μην μπερδεύεσαι. Δεν είπα να τους έχει από πάνω από το κεφάλι του συνεχώς, διότι έτσι περισσότερα προβλήματα θα δημιουργήσουμε στον νέο εκάστοτε εκλέκτορα. Είπα αυτοί να φτιάξουν μια λίστα με 15-20 ερωτήσεις που θα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ όλοι οι υποψήφιοι προπονητές των Εθνικών να απαντούν.

Υ.Γ. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για την υποδοχή της πρότασής μου :)

Last edited by epanastatis79 at 11/30/2012 4:29:40 AM

Advertisement