in acesta mare seara, plina de meciuri in care ambitiile managerilor depasesc orice limita in aceasta faza decisiva a competitiei, drumul catre RBBA este la 2 sau 3 pasi pentru 8 echipe din liga secunda, insa doar 4 vor fi norocoase sa ajunga in premiera sau din nou in cea mai tare competie de manageri de baschet din lume.
Asadar, va invit pe aceasta cale sa urmariti finalele pentru RBBA, macar pentru a studia tacticile folosite si randamentul jucatorilor celor mai buni pe diferite posturi , pentru ca sa puteti si voi sa ajungeti sa jucati impotriva celor mai buni manageri din tara.
Tin sa felicit si sa multumesc pe aceasta cale managerilor echipelor: BC Constanta(in mod special), airplanes , Fetish si desigur deja legendarei echipe Universitatea Cluj , echipe care le-am studiat de-a lungul ultimilor sezoane si care m-au inspirat prin tacticile si jucatorii lor.Asa va recomand si voua, celor care mai cititi forumurile astea, dar tin sa precizez totusi ca meciurile directe jucate cu echipele foarte puternice , precizate mai sus , m-au ajutat cel mai mult in intelegerea functionarii tacticilor lor.
De aceea , va urez sa trageti tare si sa ne vedem in RBBA, pentru ca este o experienta uluitoare, iar eu ma voi intoarce din nou , de aceasta data cu o echipa mult mai puternica si mai tanara ca data trecuta(dupa o reconstructie care a durat 2 sezoane inclusiv cel curent), si voi incerca sa fac fatza celor mai puternice 15 echipe ale tarii, in sezonul urmator.
In concluzie, sper ca celor care citesc aceasta postare, sa ii ajute sa ajunga in RBBA si sa descopere veridicitatea cuvintelor mele.
Bafta tuturor,
Ash