Én mindig edzek komolyan valakiket, csak úgy, hogy nekem megérje anyagilag. Egyszer edzettem u21-re játékost, az akkori u21-es kapitány full main skillt követelet. Nem került be, de szezon felénél már bőven jobb volt mint az ő posztján játszók, csak ugye akkor már nem lehet betenni, mert hely nincs, ha pedig kitesznek vkit a csapatszellem romlik. Végig az volt, hogy jól áll, még bekerülhet, a kutya nem mondta volna nekem, hogy hiába lesz jobb, nem teszik be ezen oknál fogva. Elakartam adni a full main skilles játékosom, alig adtak érte 600k-t, ezért inkább visszavettem, és adtam neki 2 szezon passzolást, hogy 1m-át kapjak érte... szted ezek után kinek volt kedve újra edzeni u21-re? :)
De itt egy élő példa.
(24250026). Egy hihetlenül jó játékos lenne, ha kapna 1 szezon passzolást, és akár még azt a 2 milliót is megkapná érte, amennyiért legutóbb ki volt rakva. De hányan mondtátok ezt neki? Lett volna 16-16 tempó + KV meg 12-es dt, és ahelyett kaphatott volna csomó passzt, és most rengeteget érne... Most neki állhatna edzeni, de 4ed osztályban nem bírja még hetekig sem ezzel a fizuval, nemhogy 1 szezont... Jah és ami a legjobb, lehet még a csapatban is jobban teljesített volna magasabb passzal és kicsit alacsonyabb main skillekkel, belső játékhoz 100%, hogy jobban :)
Módosítás: Most jobb esetben megveszi egy magyar 1-2od osztályú, de a további edzésnél tuti hogy passzolás kell neki, viszont tökéletesen alkalmatlan arra, hogy IR poszton játszon... Nah ez megy az eredmény kárára, így tényleg nem lehet eredményesen edzeni is...
Last edited by SkayHUN at 6/17/2013 12:07:55 PM