ітак підбито підсумки пробного сезону із заохоченням гравців НЗ та кандидатів.
перемогу здобув Армін, в першу чергу за рахунок того, що в його складі є 2 збірники.
друге місце здобув словацький ГМ
(58436), який протягом сезону не тільки тримав добре-відмінну форму Любомиру Гуртовому
(22946121), а ще й тренував його та радував апами скілів.
на третій сходинці ще 1 словак
(58545), в команді якого грає 1 з наших лідерів Роман Ключніков
(16891025). майже завжди відмінна форма нашого ЛФ/МФ стала основною причиною такого високого результату даного менеджера в цій таблиці стимулювання.
окремо хочеться виділити Самогона, який протягом сезону зумів підвищити аж на 7 апів (крім ШБ і Витривалості) скіли Філіпенка, який уже може грати за націоналку. так що Filipenko best !!!
звичайно, як на мене, є деякі недоліки, пов'язані з системою нарахування балів. і в наступному сезоні, думаю, вони будуть скориговані. це, по-перше, в разі наявності декількох збірників чи кандидатів в складі однієї команди, бали за ігрову форму будуть нараховуватись лише за вищу форму 1-го гравця. ну і, по-друге, думаю, що за апи основних скілів потрібно підняти планку до 5 балів. також, думаю, не нараховувати бали за покупку збірника чи кандидата, якщо він на трансфері за сезон більше 3-х разів. планується далі збільшити кількість гравців для оцінки.
але для того воно і є пробною спробою, щоби потім все відредагувати і зробити оптимальну систему заохочення.
ну що ж, вітання переможцям. Арміна прошу відписати що робити з виграним ним сапом. з словаками буду зв'язуватись через ББ-пошту.
п.с. пізніше для "меценатства" скину номер приватівської карти друга. хоча є інший варіант. зараз звяжусь з Святославом...