То сам већ објашњавао на укинутој теми.
Скривена склоност повређивању је слична оној чешћем прављењу ЛГ.
Одговор на питање је: јесам, имао сам такве играче али не и истоветан проблем зато што не "цедим" битне играче по клуб тј. тренирце.
Конкретно такве случајеве сам решавао њиховом продајом јер ниједан тип физиотерапеута (било ког типа или нивоа) није могао да их реши у ових > 2 х 10+ сезона.
Уколико ко има проблем зато што му повређени играч игра сваке недеље по >80+ минута онда би могао пре продаје да размисли и о физиотерапеуту вишег нивоа са специјалношћу масажа, или да покуша да усклади минутажу сходно ривалима, важности мечева, итд. {мање минута на терену ═► мања шанса за повреду}
Колико сам упознат у виши ранг се пласира само 1 екипа по сезони (најчешће) и она не мора бити прва после лигашког дела те нема никаквог ваљаног разлога да једни те исти играчи играју све лигашке мечеве. Исто ово важи и у вези испадања, јер сем последње пласираних екипа по групама све остале имају шансу за опстанак тј. зар је битно да ли ћемо неку утакмицу изгубити са -1₧ или -150₧ разлике када је први услов број победа на крају а не кош разлика.
@ Dock:
Нисам очекивао ово од тебе да са проведених >20+ сезона у вишим ранговима као и таквим играчима које си произвео (не рачунајући гомилу менаџера којима си помогао).
Али, бар си питао (није срамота не знати), за разлику од оних који све знају (ликчине, квазиинтелектуалци, мултиакаунти који сами себе величају, пљувачи са чланском картом СНАС је спас док не поцркате, највећи од највећих познавалаца тренинга који никада нису истренирали ниједног иоле занимљивог играча за било кога у ББ свету сем за своје подружнице, оне који маторце препродају по ценама 10х већим од реалних ═ наравно сами себи, итд.)
@ selektor:
Ти знаш да ми од Такова и Орашца па наниже не нагађамо ─ где су те да'ије?
Губиш у арени :P
Пардон, од 21. минута ја губим :(
А од 35.мин имам играча више јер после повреде није имао кога да уведе са клупе. Да је реч о било коме другом а не о мени или ономе ко те избаци из купа знао би се победник. Овако само незналица или непоправљиви оптимиста се може кладити на нас.
Ми смо као Лацио = паре си бацио, или Леће ═ победити неће...
Last edited by jamais vu at 2/23/2015 7:27:52 AM