Cine stie poate candva voi incerca sa te detronez din postura de manager .:))Glumesc
Si eu care credeam ca ma detronezi din postura de rege, imparat... sa simt ca am un titlu important :D. Si eu glumesc.
Oricine doreste sa aduca contributii nationalei este binevenit. Insa e bine sa vii cu un plan si poate, si niste oameni care te sustin si te ajuta. Planul meu a plecat de la o discutie cu 2 prieteni pe buzzerbeater si l-am estimat pe 6 sezoane. L-am extins in functie de fiecare element nou aparut: jucatori antrenabili, manageri dispusi sa ajute. M-au ajutat foarte mult Boston Celts si philoumiha cu o baza de jucatori din care am salvat ce s-a putut.
Am incercat sa creez un nou 5 care sa-l inlocuiasca pe cel vechi cand acestia vor scadea in skilluri. Daca pe exterior sunt gata si exista si rezerve apropiate ca nivel, pe interior este inca de lucru si foarte putine variante. Presupun ca si tu vei antrena tot exterior ca si multi alti manageri cu care am vorbit. Tot mai putini antreneaza interior. Daca comunitatea ma mai doreste, eu as mai sta 4 sezoane pentru a-mi putea finaliza planul. Daca nu, cine vine sper sa faca o treaba si mai buna decat mine si sa obtinem jucatori romani foarte buni.