Reprezentanca je danes spet zmagala in se utrdila na 45. mestu svetovne lestvice, priborili pa smo si tudi 24. mesto v Evropi, zatorej bomo drugo sezono 4. nosilci, kar pomeni, da bomo najprej igrali s slabšimi reprezentancimi, šele nato z močnejšimi.
Danes sem že pregledal 18-letnike. Kar lahko rečem, je, da se zgodovina ponavlja. Odlična/dobra zunanja linija, 1 ali 2 dobri krili, ter katastrofa centrov.
Tako da bom kar tako povedal. Kdor bo to sezono dobil na draftu v redu centra in ga pridno treniral, bo imel tega igralca pri 20 letih v reprezentanci!!! Priložnost je OGROMNA. Ne zamudite ;)
Trudim se, to je že moj drugi mandat, vendar se mi zdi, da svojega dela ne opravljam najbolj optimalno---> lahko bi ga še bolje. Zato sem se odločil, da prepustim mestu selektorja drugemu, z elanom napolnjenim menedžerjem :) Vseeno mislim, da sem zelo korektno opravljal svojo funkcijo in se trudil. Hvala tudi mojm skavtom Izy-ju, Echtallion-u, tevz-u, monster-ju, fireandice-u in bighammer-ju. Upam, da boste še nadaljevali z delom v prihodnji sezoni, mogoče pa se vam pridružim. Obljubim pa, da bom novega selektorja obelodanil z vsemi pomembnimi stvarmi ;)