ova priča je valjda stara koliko i BB...
kad je igrač na TL, može bidat tko hoće i kolko hoće...
međutim, treba imat i obzira prema nama koji se trudimo organizirat udomljavanje i trening igrača (Leonidas, Topnik, Pitarlenko i moja malenkost)...
po cijeli dan mi zvoni fb, bb mail, ljudi traže igrače, pitaju šta kako koliko... uz najbolju volju, sve ovo traži vremena i strpljenja da se izorganizira..
trudim se maksimalno ispoštovat želje većine managera, pogotovo onih koji su u prošlosti dobro trenirali za u21 ili NT, i takvi će kod mene uvijek imati prednost...
ovi ostali, koji su me više puta izradili, pregazili danu riječ, prodavali igrače usred trening procesa ili usred sezone dok je igrač u reprezentaciji zbog nekih svojih hireva, planova itd. nek zaobilaze naše igrače u širokom luku, barem što se mene tiče...
klub reprezentacije je otvoren svima koji su željni surađivat, ali neka pravila se moraju znati i poštovati... svi ovi rezultati koje obje reprezentacije ostvaruju zadnjih sezona nisu pali s neba...
tko može nek pomogne, tko ne može, i ne mora... al brate mili, nemojte nam ni odmagat nepotrebnim bidwarom za igrače, tjeranjem nekog inata i sl.