BuzzerBeater Forums

Hellas - II.2 > Σεζόν 45

Σεζόν 45

Set priority
Show messages by
From: TheCS7
This Post:
22
298177.43 in reply to 298177.42
Date: 5/4/2019 1:58:25 PM
SPURS OF CS7
III.11
Overall Posts Rated:
3232
Α1 ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ

Έφτασε η ώρα για μεγάλα σαλόνια παίδες.Ο στόχος ήταν ξεκάθαρος από την αρχή όπως ανέφερα και στο πρώτο μου μήνυμα εδώ.Μπορώ να πω ότι ήταν μακράν από τις πιο συναρπαστικές σεζόν στο παιχνίδι με ανατροπές σε κάθε αγωνιστική.Η ομάδα στόχευε το αήττητο και την αυτόματη άνοδο μέχρι που δέχτηκε μια απρόσμενη ήττα λόγω λανθασμένου συστήματος στα μέσα της σεζόν. Μια τέτοια ήττα αρκούσε για να κινητοποιήσει τον ιδιοκτήτη να προβεί σε αγορά 2 αξιόλογων αναπληρωματικών ώστε να σιγουρέψει την άνοδο ,όπως και έγινε εν τέλη. Σκούπα 2-0 για τους Σπερς συνολικά και μπρεικ με λανθασμένη πρόβλεψη στο δεύτερο ματς απέναντι σε έναν δυνατό αλλά "θαρραλέο" μάνατζερ. Κλείνοντας θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ για τη γρήγορη φιλοξενία και ότι ο επόμενος νικητής θα είναι ο Syros Knicks. Οσο για τον MVP αν δεν βγει ο Μπαλανίκας θα ειναι ψέμα. Καλή συνέχεια!

This Post:
00
298177.44 in reply to 298177.43
Date: 5/5/2019 5:59:17 AM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή και καλή πορεία στα μεγάλα σαλόνια,καλό σχεδιασμό σε όλα τα παλικάρια για την επόμενη σεζόν (αν υπάρχουν χρήματα) πάμε για πωλήσεις παιχτών για να σώσουμε την πάρτιδα και συνεχίζουμε την προπόνηση των νέων παιχτών...

This Post:
22
298177.45 in reply to 298177.44
Date: 5/5/2019 7:07:02 AM
Syros Knicks
A1
Overall Posts Rated:
5656
Second Team:
Vaporia Ducks
Συγχαρητήρια στον TheCS7 που εκτός από το πρωτάθλημα είναι και 2ος στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή χωρίς να έχει παίξει ποτέ του στην Α1. Όλο το Συριανό μπάσκετ είναι περήφανο και συγκινημένο για αυτό το επίτευγμα. Συγχαρητήρια και στον Supernova Elites!!! Πραγματικά άτυχος που έκανε μια άκυρη ήττα και έχασε το πλεονέκτημα έδρας... Για όσους δεν είδαν τον 2ο τελικό, οι spurs of cs7 ήταν πίσω για 20 πόντους σε ένα σημείο του αγώνα. Και τέλος συγχαρητήρια σε όσους έκαναν την υπέρβαση αυτή την σεζόν και πάλεψαν για την καλύτερη δυνατή θέση!!!

Εγώ ήθελα να διαλύσω την ομάδα μου την σεζόν που πέρασε και να ακολουθήσω borba bc αλλά υπήρχε 25% πιθανότητα να ανέβαινε ο φίλος μου cs7 εδώ, το οποίο και έγινε. Τέλος πάντων έπιασα τον στόχο μου να μπω playoffs και να πουλήσω τους γέρους παίκτες μου σε υπεραξία. Αποδείχθηκε καλό πλάνο, πριν μέρες σκεφτόμουν να δώσω τα 4.000.000 $ για το γήπεδο αλλά τελικά έκανα κάτι μεταγραφές παλι σε γέρους οπότε δεν έχω ακόμα ξεκάθαρο στόχο για την σεζόν.