WTK mnie nie przekonuje, Szerszenie w rundzie rewanżowej najpewniej wrócą na miejsce w szeregu należące się beniaminkowi ;). .
Myślisz że spadnę poza pierwszą czworke ?.
Tak po prawdzie to bardziej Cię prowokuję, wróżąc z fusów niż cokolwiek myślę na serio ;) I nie, nie chodzi mi o to, że wypadniesz poza czwórkę. Po prostu, jeśli miałbym coś obstawiać, to sądzę, że zlapiesz min. trzy porażki w rewanżach i wystartujesz do PO z gorszej pozycji, nie zachodząc dalej niż druga runda.
Z drugiej strony faktycznie szacun za wciąż trwającą grę na dwóch frontach i do tej pory nie zwracałem uwagi, że masz takie "kominy" płacowe;). A tak serii, to ja sam staram się nie przekraczać 50 tys. (a i te daje z wielkim bólem :D), a i tak żadnych zaskorniaków już nie mam. Więc przyjdzie kogoś sprzedać, zwłaszcza że i u mnie pensja drugiego najdroższego ma wzrosnąć, a już obecnie nie wnosi adekwatnej jakości do tego ile dostaje...
Także ja przede wszystkim będę chciał potrenowac, a przy okazji trochę pomieszać szyki Tobie i WTK. A a propos tego ostatniego: przepraszam @reks1, nie chciałem deprecjonować Twojej jakości. Ująłeś dużo zgrabniej to, co miałem na myśli odnośnie Twojej gry - że faktycznie wydajesz się osiągać wyniki ponad stan. Choć to też świadczy o Twoim świetnym przygotowaniu taktycznym:)
Last edited by Ravv at 1/1/2020 12:00:48 PM