Witam wszystkich w nowym sezonie, już nie pamiętam kiedy tu ostatnio była taka aktywna dyskusja, a jak właśnie sprawdziłem to już mój 38 sezon z rzędu tutaj.. :D
Co do moich planów to nie mam jakichś szczególnych. Szczerze mówiąc gra mi się już znudziła, miałem kilka momentów gdzie było blisko rezygnacji. Zawsze trening mnie trzymał przy życiu ale od pewnego czasu mam wrażenie, że sprzedać kogoś z zyskiem (uwzględniając czas potrzebny na trening i poświęcenie wyników drużyny) jest ciężko. Póki co sezon u mnie inny niż zawsze (trener lvl 1 i jedziemy kondycję), zobaczymy co z tego wyjdzie.
U mnie szykuje się starcie na zwierzęcym szczycie do Buldogów przyjeżdżają Żółwie, mając nadzieje na emocjonujący mecz podwyższyłem bilety na 16$ zobaczymy czy dużo w BB świecie jest zoofanów. Pozostałe mecze raczej bez historii przewiduje łatwe zwycięstwa Matrixów, Stokersów i Kaczek jako zoologicznych braci ;-)
W przyszłym tygodniu oprócz Buldogów mam jeszcze Kaczki. Ciekawe jeszcze jak w pucharze wylosuję, może być ciężki kalendarz :)