(81740)до головного: ми набили набагато більше ніж англійці (+68 проти +25) і виходимо у 2й раунд. ізраїль був дуже далеко та й виграв +54. словенці виграли найбільше +75, але в ірландців ент ніякий
дуже дивно бачити коли два претендента на вихід в наступний раунд грають проти команд, в яких ніяких шансів, і обидва прикладають більше зусиль. і я це бачу в останні сезон постійно: команди, які вже вилетіли, не мотсять. це має сенс, якщо хочешь потім повигравати товарки і трошки піднятись в рейтингу, але ці команди потім навіть склад на ю20 міняють часто. в такому разі я їх не розумію
по грі. таки вирішив раннє с пшенічних на ЛФ. при ранньому атакують з різних дистанцій. пшенічних повинен сяяти, як і жабінський з дальньої дистанції і прітуляк з середньої. пуста на РЗ-АЗ: так як ми збирались вигравати багато, то бажано було тримати основних атакувальних гравців і в 4й чверті. а двигун не поставив туди приітуляка. з одного боку я згоден, найкраща позиція для прітуляка це ЛФ. і я можу зрозуміти чому двигун надає перевагу зубову на АЗ. але якщо ЛФ зайнято, то його цілком можна поставити і на РЗ. якось з пустою на позиціях 1-3 важче ніж на великих )) аскончук відіграв відмінно, 25 очок, 11 підборів, 5 блоків, 10/14 з гри. жабінський також 30 очок, 12/17 з гри, 4/5 триочкових, але його прорвало лише у 4й чверті. до цього довгий час в копжуха було більше спроб ). пшенічних також справився 7/10. марущак... з одного боку непогана лінійка 12 очок, 7 підборів, 6 асистів, але лише 5/13. кєрєкєша думав буде активний у 4й чверті - але не дуже. зубов... навіть проти такого суперника забити не може, тому тести з зубовим закінчені. сподіваємось він зможе набрати достатній рівень кус до наступного сезону. хоча при чистій зовнішній атаці може ще й зіграє десь. в захисті відіграли гарно, хоча їх МФ і забив 9/21. забивав з будь-якої дистанції через будь-кого
інші групи: угорці обіграли хорватів пік на мотс, тому іспанія друга. хоча іспанці виграли +54, тому були б другі і у разі перемоги хорватів. боснія обіграла словаччину у клатчі і зайняла перше місце. кінцевий рахунок 78:76 тримався останні 2:26 хвилини. португалія обіграла туреччину. литва завдала 4й поразки польщі, пік на мотс. італійці, нажаль, обіграли фінів. там був варіант при перемозі фінів, що вони залишають русню поза 2м раундом... не сталося. німеччина обіграла румунію, естонія програла греції мотс на пік, тому господарі проходять далі. хоча, знов таки, різниця була на користь німеччини
групи 2го раунду:
греція, русня, ізраїль, бельгія, боснія, іспанія
німеччина, італія, україна, литва, словаччина, угорщина
чесно кажучі, наша група виглядає набагато складніше. хоча я не досить вивчав інші команди. завтра мабуть буде календар