juokini mane

) jei butu stipresnes komandos salia manes, tada as dabar grupeje tureciau daugiau pergaliu ir tiek. ir vistiek picinciau

) jus matyt nieko neplanuojat. mano kiekviena pergale ir pralaimejimas planuojamas. niekas nevyksta atsitiktinai...pas jus matyt visalaik kaip bus taip..dedat ta pati s.. visas rungtynes

:D net pralaimejus vat sitas 2 varzybas kurias laimejau pic pries motsus, vistiek aplenkciau abu ir imciau 3 vieta, nes varzovai liko silpni. po taures turejau 2 entuziazmo

:D paskaiciavau viska, ir nutariau kad uzteks ir final 4 taureje ir nebkovojau, nors losiant pries vycka jau buvo 6 entuziazmas,dejau ta atkrintamuju normal..po to picai pries stipriausias komandas, kurios iveiks mano konkurentus ir ramiai dabar net ant pic imu motsus

:D esme kiekviena pergalwe suplanuoti ir bus aisku kiek ju reikes uzimti tam tikra vieta. tada laimi pries ka reikia, pralaimi pries ka reikia. ir vsio

netaktikuoji kaip sakau visai o gincijies iki begalybes...tokiem kaip tu tik normal visa sezona kalantiiem tai gal ir gerai bus

visuos sezonuos taip pat losiaum kazkodel nepasitvirtino ne karta tavo paistaliones