BuzzerBeater Forums

BB Israel > משחקים בשבת

משחקים בשבת (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
39774.43 in reply to 39774.40
Date: 7/23/2008 1:20:42 PM
Overall Posts Rated:
1414
הדיון כבר די ממצא את עצמו
הרוב מתנגדים לשינוי השעות.
וכולם מכבדים את החבר'ה הדתיים.

אני מאמין שקיים סיכוי רב שאם יזיזו את המשחקים הרבה
משתמשים יעזבו את המשחק
והנזק שיגרם יהיה יותר גדול.

אם מארק היה יכול להזיז את המשחקים לשמונה בערב אולי היה יותר נוח לכולם
אבל אין אופציה כזאת

ועל כל זה נאמר בדמוקרטיה

"הרוב קובע"

ומבחינתי הדיון פה מסתיים.
:)

Last edited by dror amit at 7/23/2008 1:27:56 PM

This Post:
00
39774.44 in reply to 39774.41
Date: 7/23/2008 1:21:13 PM
Overall Posts Rated:
00
אני רציני ביותר ולפי דעתי זה מאד רציני

This Post:
00
39774.45 in reply to 39774.42
Date: 7/23/2008 1:26:41 PM
Overall Posts Rated:
00
פשוט שלחתי מחברים שלי שגם הם דתיים
ושגם הם דיברו איתי על הענין הזה וידעים מה ויתרתי הפסתי לכם ולא צריך לשנות כלום

Last edited by עוזי ואוהד at 7/23/2008 1:31:00 PM

This Post:
00
39774.46 in reply to 39774.44
Date: 7/23/2008 1:31:24 PM
Overall Posts Rated:
274274
טוב נו אני אשקר לעצמי ויחזור להגיב. אבל זה רק בגלל שהתגלה עוד אוהד חוץ מעוזי ואוהד ועוד אחת משלושת הקבוצות שיש בה את השם אוהד...

המון אוהדים אוהדים את הרעיון הדתי

בכל מקרה, גם אם אלו סתם האשמות ואתם באמת קהילה פנימית דתית שלא היית פעילה באף נושא עד היום ורק עכשיו התעוררה כלום ביחד (נגיד....) עדיין זה לא אומר שמה שאתם אומרים צריך לקרות.

אם יש דבר שאני שונא זה אפליה דתית, ואני לא יהיה שותף למשחק שיושפע בגלל אלמנטים כאלו.

זה יהיה בושה וחרפה שאין כמותה.

עד עכשיו ניסיתי להיות פוליטיקאי ולהגיב בשלווה ובהיגיון.
אבל אתם עולים על העצבים כבר.

Last edited by Ehud at 7/23/2008 1:32:46 PM

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
39774.47 in reply to 39774.45
Date: 7/23/2008 1:34:19 PM
Overall Posts Rated:
274274
פשוט שלחתי מחברים שלי שגם הם דתיים
ושגם הם דיברו איתי על הענין הזה וידעים מה ויתרתי הפסתי לכם ולא צריך לשנות כלום

אני בדיוק מתרגם את החוקים, אז למקרה שאתה לא יודע אני אתן לך עכשיו תרגום חופשי.

אסור לך לשלוח מחברים שלך!

אסור לך להיכנס להם לחשבון!

אסור לך לדעת את הסיסמא שלהם!

מקווה שעכשיו אתה יודע את החוקים...

This Post:
00
39774.48 in reply to 39774.12
Date: 7/23/2008 2:01:27 PM
Overall Posts Rated:
1010
קצת באיחור אבל אני אענה לך על התגובה יניב ... אחרי שקראתי את כל התגובות בנושא הזה ...

נכון שאני לא מתכונן לשבת יניב אבל יש לי משפחה שכן ואני יודע מה זה .. ואפשר למצוא משהו כמו חצי שעה לשלוח טקטיקה ולהתעדכן מהאימון והכל .. חוץ מזה שאפשר לשלוח גם לפני שישי ולא חייב לחכות הרי כמו שכבר אמרו פה , אנחנו פחות או יותר יודעים מי ישחק ואפשר לעשות את ההכנות הרציניות כבר לאורך השבוע ואחרי האימון אם צריך לעשות שינויים קטנים כשהכל כבר מוכן שלא לוקחים יותר מ5 דקות .

וזה ידוע יניב שיש הרבה סידורים לאנשים ביום שישי חוץ מהדתיים אבל מה שאמרתי הרגע תופס לגבי כולם .. אבל זה נראה כאילו שכחת את הדבר הכי חשוב , המשחק עצמו הוא ביום שבת כבר שזה גם היום המנוחה היחידי שיש לעם ישראל וזה היום הכי נוח ונעים לראות משחק בשקט בלי כל הלחץ של העבודה וכאלה ..

ולגבי עניין שיש פה אנשי משפחות עם ילדים אני לא שוכח את זה ..
אבל לא ידוע לי על מישהו כזה פה ששומר שבת ולא יכול להכין טקטיקה לאורך כל השבת עד המשחק ולאו דווקא ביום שישי לפני כניסת השבת ..

This Post:
00
39774.49 in reply to 39774.48
Date: 7/23/2008 2:07:03 PM
Overall Posts Rated:
1010
ומה שנקרא , כל המוסיף גורע..
שינוי השעות מהשעה הנוכחית יגרום יותר בלאגן מאשר השעה הנוכחית שאולי מפריעה בקטנה לכמה אנשים כמו שומרים השבת וכמוך ..
שאני בטוח שמצאו עד עכשיו פיתרון ויכלו להתגבר על הנושא הזה ובסוף להתיישב מול המחשב ולראות את המשחק.. וגם להנות .

ולעלות את הרעיון אפילו היה טעות כי פתאום אנשים שלא הגיבו אף פעם בפורום ואנשים שאף פעם לא התלוננו פתאום אומרים שזה מפריע להם והשעה לא נוחה אבל בכל זאת צריך להזכיר שזאת השעה והיום הכי נוח לראות את המשחקים .. וכל שינוי של זה בטח לא יעשה יותר טוב ..

From: naor

This Post:
00
39774.50 in reply to 39774.48
Date: 7/23/2008 2:13:09 PM
Overall Posts Rated:
33
לדעתי אין צודק או לא צודק זה נכון מאד שהזזת השעה תגרום לעזיבת חלק גדול מאד מהקהילה וסתם חבל להרוס את הקהילה ולכן לדעתי לא צריך להזיז משחקים!
אבל.... כן צריך לדעתי להזיז את האימון 11:50 בחורף זה מאד אבל מאד מאוחר כי לפעמים קורה ששבת נכנסת ב4 ואז למעשה כמה זמן יש לך? 4 שעות? וזה כשחוזרים הביית להתקלח לארגן את הבית לבשל וכדו' ויש כאלו שמגיעים הרבה יותר מאוחר(כמוני מפנימיה שאני חזרתי השנה כמה פעמי ב1 כששבת נכנסת ב4) אז לדעתי צריך להזיז את האימון ל12 בלילה של יום חמישי שלומר יום שישי 00:00 האימון יתבצע אני יודע שזה המון באגים וזה המון בעיות אבל זה יפתור את הבעיות של הרבה מאד אנשים שמגיעים מאוחר הביתהכי הם פשוט יכולים לעשות את זה ביום חמישי מאוחר ואל תגידו לי ישנים ב10 למה אף בן אדם שמגיע ב8 הבית ישן בד"כ ב10זו ההצעה שלי וזה גם לא יגרום לעזיבת אנשים מהקהילה משום שבתכלס זה לא ממש משנה להם אם זה בשישי ב12 או בשישי ב00 אז לדעתי צריך להזיז

תודה להנהלת האתר שסידרה את הבעיה של הנק' מעכשיו אפשר לשים נקודה סוף משפט חבר'ה זה לא יתהפך תודה.

From: Ehud

To: naor
This Post:
00
39774.51 in reply to 39774.50
Date: 7/23/2008 2:34:24 PM
Overall Posts Rated:
274274
נאור,

סופסוף תגובה שצריך ששווה להגיב עליה.

יש מצב שאתה צודק במה שאתה אומר. אני רק טוען שאסור ולא צריך להבדיל אותנו משאר הקהילות בעולם.
תיאורטית אם יזיזו את האימונים של כל העולם שזה יצא שזה יצא בשעות הלילה במאוחרת בחמישי אז סבבה.
אבל אני מעריך שהשעה הזאת - שישי ב11:40 בערך נפלה עלינו בגלל אילוצים של שאר המדינות, והצורך לסיים את כל משחקי האימון ביום חמישי ולשכלל את הפרמטרים השונים (כמה דק' כל אחד קיבל, ואיך השחקנים צריכים לעלות)

אני מניח שהאתר לא משכלל את הנתונים השונים ומחכה בשקט עד שתהיה השעה 11:40 בישראל אלא משחרר את הנתונים בזמן המהיר ביותר.

From: naor

To: Ehud
This Post:
00
39774.52 in reply to 39774.51
Date: 7/23/2008 5:11:11 PM
Overall Posts Rated:
33
צודק על זה לא חשבתי אבל בנוגע ל"להיות כמו כולם" אני לא ממש מסכים איתך יכול להיות שזה בגלל שאני דתי וההשקפת עולם שלי היא שונה משלך אנחנו שונים בתור עם יהודי מאיזו בחינה שלא תרצה להדגים יקחו תמיד ויאמרו(חלק גדול מאד) הוא יהודי תמיד אנחנו נהיה שונים ואני לא ממש חושב שניתן לעשות משהוא נגד זה סתם ככה קראתי לי איזה ספר של סופר אמריקאי הוא כתב שם בסצנה עם איזה יהודייה שרצתה להתנצר כדיי להתחתן עם אמריקאי המשפחו שלו התנגדה למה? כי יהודי תמיד יהיה יהודי אפשר לראות שאנחנו שונים אבל אני בכל זאת אני מסכים איתך שלא צריך להזיז את המשחקים כי זה יגרום להרבה אנשים לעזוב!ואולי מתישהוא אם יהיה שינויי גדול של הרבה מדינות אז אולי נבקש שיצרפו גם אותנו או אם כאמור יהיהו המון שרוצים כרגע אני לא חושב שניתן לשנות את זה מהנימוק שאתה הבאת

נאור

From: Ehud

To: naor
This Post:
00
39774.53 in reply to 39774.52
Date: 7/23/2008 5:18:33 PM
Overall Posts Rated:
274274
אחי אנחנו יהודים.
ויש במשחק הזה גם מוסלמים ונוצרים.

וכל אחד שונה ומיוחד.

וזה לא שאני רוצה שנהיה כמו כולם בשביל שנטמע בין כולם ונרגיש שווים או משהו כזה.

אני מתכוון שאנחנו צריכים להיות כמו כולם כי זה משחק גלובלי ואנחנו רק חלק מפאזל. וכחלק מהפאזל הזה אנחנו צריכים להתאים את עצמנו אליו ולא להפך. זה ירגיז אותי אם יהיו חוקים שונים וזמנים שונים לקהילה היהודית באתר. במיוחד כשאין לזה שום הצדקה בזמנים הנוכחים.

Advertisement