Zdravim ta!
Ak dovolis, nebudem celkom s tebou suhlasit. Praveze si myslim, ze na rozdiel od skutocneho basketbalu, v BB mame sancu spojit sa pre spolocnu myslienku - to znamena, mozno som naivny, no nehladme, kto je pri kormidle (koniec koncov pytam sa, aky ma z toho vyhody - ziska nebodaj nejaku financnu premie?!, zrejme nie), ale snazme sa spolocne vsetci pomoct svojej krajine k dosiahnuti lepsich vysledkov a vyssich met - som presvedceny, ze moja vizia je vzhladom na tuto hru ta sprava! Myslim si, ze viac ludi a verim, ze sa najdu ludia, ktori budu ochotni pomoct pre dobro svojej vlasti, dokaze viac a preto chcem riadit narodny tim kolektivne...Dopredu to niektori odpisujete, no vyskusal to niekto z vas, dokonca som uviedol priklad, ze to takto funguje aj v realite (najbohatsi extraligovy klubu Astrum Levice). Skuste mi dat sancu, ak sa moja vizia ukaze ako nepravdiva, neschopna, nespravna, beriem za to plnu zodpovednost - tu je ten rozdiel, v pripade uspechu sa tesime vsetci, v pripade neuspechu to beriem na seba!
Takze tu tvoju poslednu vetu kategoricky odmietam. Vec, ze sa najdu Slovaci ochotni pomoct svojmu narodnemu timu - skutocne sa nebudem branit ziadnej spolupraci od akehokolvek manazera, hoci aj z III. ligy...